Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a baj az adventistákkal?...

Mi a baj az adventistákkal? Miért mondják rájuk, hogy szektásak?

Figyelt kérdés
Lehet megtérnék kereszténynek és én velük szimpatizálok a leginkább. Azonban sok helyen hallom, hogy az adventizmus egy szekta de nem tudom, hogy miért.

2022. júl. 4. 01:50
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
Mint azt korábban írtam, sok sikert kívánok neked abban, hogy megtaláld Jézus Krisztusban a megváltást, a bűnbocsánatot, az újjászületést és a megbékélést az Élő Istennel Jézus Krisztus által. Találd meg az élet értelmét és éld meg!
2024. márc. 2. 12:41
 52/59 anonim ***** válasza:

#49#: ""Új szövetségben élek Jézus Krisztussal Szabadságban"

Igen, szabadságodban áll Istennek engedelmeskedned vagy has nevű istenednek. Te az utóbbit választottad..."

Sajnálatos módon, te egy beteg ember vagy. Ezzel nincsen semmi gond. Jézus a te gyógyítód, mestered és doktorod. Fordulj hozzá bizalommal. Miért nem tudod ezt megtenni? Miért nem vagy képes rá? Aki Istent keresi és az Ő igazságát, az Jézus Krisztusban találja meg, mert Jézus az Élő Isten személyes kinyilatkoztatása a teremtett világ számára.

2024. márc. 2. 12:46
 53/59 anonim ***** válasza:
Személyeskedés s ítélkezés helyett inkább Isten törvényének engedelmeskedned hasznosb' volnék, de te tudod...
2024. márc. 2. 17:59
 54/59 anonim ***** válasza:

51-es:"sok sikert kívánok neked"

Nagyon szépen köszönöm. Viszont. Reménylem, még nem reménytelen a helyzeted, mégha innet nagyon is annak tűnik...

2024. márc. 2. 18:01
 55/59 anonim ***** válasza:

Jézus a te gyógyítód, mestered és doktorod. Fordulj hozzá bizalommal. Miért nem tudod ezt megtenni? Miért nem vagy képes rá? Aki Istent keresi és az Ő igazságát, az Jézus Krisztusban találja meg, mert Jézus az Élő Isten személyes kinyilatkoztatása a teremtett világ számára. Ő a közbenjáró Isten és ember között.

Fogadd el Őt Uradnak, Istenednek, Személyes megváltódnak. Bánd meg őszintén és valld meg neki a bűneidet alázatos megtört szívvel. Mond neki, hogy szükséged van Ő rá, hogy ott legyen mindenkor az életedben és a szívedben.

2024. márc. 2. 19:57
 56/59 anonim ***** válasza:

55.Hsz!

Te tiszta adventista szöveget írtál le.

Te honnan ismered az adventisták tanításait?

2024. márc. 2. 22:22
 57/59 anonim ***** válasza:

"Jézus a te gyógyítód"

És a tiéd. Fordíts hát hátat has nevű istenednek...

2024. márc. 3. 00:59
 58/59 anonim ***** válasza:

#57#

Nem tudom miről beszélsz, nincs "has" nevű Istenem. De ezt már korábban is mondtam. Elítéltél, mert félig hajléktalanként a kukákból szerzem az élelmet. Ez szerinted, mármint az ítélkezés teljesen természetes keresztényi hozzáállás. Akkor te nem Jézus Krisztusé vagy kegyelemben és megbocsájtásban és nem is ismered az Élő Istent. Te csak ítélkezni, okoskodni, észt osztani és vitatkozni tudsz jó létedben, miközben halvány gőzöd és fogalmad sincs az életről sem az Élő Istenről.

2024. márc. 5. 17:13
 59/59 anonim ***** válasza:
Nem ítéltelek el_azért_, mert félig hajléktalanként a kukákból szerzed az élelmet...
2024. márc. 5. 19:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!