Ezért szenvedek?
Figyelt kérdés
Az vagyok, aki Stefán néven szokott ide a Vallás rovatba válaszolni. Szörnyű dolgok történtek velem az elmúlt napokban, megcsalt a feleségem, a gyerekemet gyógyíthatatlan betegséggel diagnosztizálták, valami pszichés betegség kapott el tegnap, ami nyugtatókra sem múlik el, rettegek attól, hogy Isten meggyűlölt, és a pokolra akar küldeni. Ma dolgozni sem tudtam bemenni. Össze vagyok zavarodva, és attól tartok, mindez azért történik velem, mert rengeteg nagyon kemény választ adam itt a GyK vallás rovatában, és belegyalogoltam az emberek lelkivilágába. Ezért büntethet az Isten, és tényleg el akar végleg pusztítani a családommal együtt?2022. júl. 2. 16:31
32/32 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!