Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Aki ismeri a Golgota Keresztén...

Aki ismeri a Golgota Keresztény Gyülekezetet, elmondaná a véleményét, a tapasztalatait?

Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 12:20
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Háromnegyed éve járok a Golgota Keresztény Gyülekezetbe. A tapasztalatomról később majd írok.Testvéreim a Golgota Bibliaiskolában végeztek, tanultak a gyülekezet hitvallásáról, a tanításairól. Előtte nagyegyházhoz tartoztak. Egyik testvérem hittan tanító is volt, nagy Bibliaismerettel. Tehát neki kifejezetten volt összehasonlítási alapja. Semmilyen tévtanítást nem láttak, tanultak. A stílus más, igen. Ez ízlés, nyitottság kérdése. Isten jelenléte ott van. Ezt már én tapasztaltam. Az első alkalom óta otthon érzem magam a Golgotában. Tanulok, fejlődöm hitben, Isten ismeretében. Már szerdánként is járok oda, mert vágyom rá, hogy Isten házában legyek. Szeretnék tiszta életet élni, és hálás vagyok, hogy Isten gyermekeként megkapom a támogatást, nemcsak Istentől, hanem a gyülekezettől is. Ha szeretnél mást is tudni a tapasztalataimról, írj nyugodtan emailt.
jan. 8. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!