Aki nem kéri a Boldogságos szűz Mária közbenjárását az elkárhozik?
Fatima 1917-ből:
„A Szűzanya egy hatalmas tűztengert mutatott, melyről úgy tűnt, a föld alatt van. A tűzben elmerült ördögöket és lelkeket úgy láttuk, mintha átlátszó fekete vagy barna izzó szénparázs lettek volna emberi alakban, s hányódtak a lángok között, melyek mint hullámok vitték őket. (…) Az ördögök szörnyű, felismerhetetlen állatok iszonyatos és visszataszító formájában mutatkoztak, átlátszóak voltak és feketék.”
Ezután a Szűzanya ezt mondta: „Láttátok a poklot, ahova a szegény bűnösök lelkei zuhantak. Megmentésükre akarja megalapítani Isten a világban Szeplőtelen Szívem tiszteletét. (…) XI. Piusz pápasága alatt egy másik, még rosszabb háború fog kezdődni. (…) Isten megbüntetni készül a világot bűneiért háborúk, éhínség, illetve az Egyház és a Szentatya üldözése által. (…) Ha teljesítik kéréseimet, Oroszország meg fog térni, és béke lesz; ha nem, Oroszország tévtanait a világra fogja szórni háborúk gerjesztésével és az Egyház üldözésével. A jók vértanúk lesznek, a Szentatyának sokat kell szenvednie, nemzetek fognak elpusztulni. Végül az én Szeplőtelen Szívem győzni fog. A Szentatya föl fogja ajánlani nekem Oroszországot, mely meg fog térni, és a világ egy békés korszakot kap ajándékul.”
Háborúk? Éhínség? Mindez Oroszország téveszméi miatt?
Az egyház üldöztetése beteljesrdett a kommunizmussal. A háborúk gerjesztett ebben az évben teljesedett be.
Szerintetek beteljesedik a harmadik az éhínség?
És az orcátlan reformátusok azt mondják a Mária-jelenések a Sátán műve??
Szerinted, más szerint meg másként van. Kérdezett amúgy bárki téged?
"„Láttátok a poklot, ahova a szegény bűnösök lelkei zuhantak. Megmentésükre akarja megalapítani Isten a világban Szeplőtelen Szívem tiszteletét..."
Akkor miért is jött el Jézus és miért halt meg Jézus a kereszten?! Mondom én, hogy az evangéliumból SEMMIT sem értettetek meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!