Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi lett volna ha Mária azt...

Mi lett volna ha Mária azt mondja hogy ő nem akar terhes lenni? vagy legalább hogy nem Istentől akar hanem Józseftől gyereket?

Figyelt kérdés
2022. máj. 20. 19:37
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
58%
Mi lett volna, ha fegyelmezed zabolátlan elmédet, és nem teszel fel értelmetlen kérdést?
2022. máj. 20. 19:57
 2/26 anonim ***** válasza:
12%

Ment volna a pokolba.

Méghozzá elég gyorsan, mert a terhessége miatt megkövezték volna.

Egyes: mi lenne, ha nem szólnál hozzá úgy, hogy nincs mondanivalód?

2022. máj. 20. 20:05
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akart volna annyira gyereket és nem örült volna, hogy így lett, akkor nem ő lett volna a kiválasztott.
2022. máj. 20. 20:28
 4/26 A kérdező kommentje:

Kettes

De ha nem akarja de mégis elvállalja félelemből akkor Isten rákényszerítette volna. Ami nem lett volna egy túl kedves cselekedet.

Ha nem vállalja el akkor nem lett volna terhes. Nem értem ezt a megkövezős részt.

Hármas

De meg volt jövendölve hogy ő lesz az. Akkor Isten előre tudta hogy hogyan fog dönteni már az előtt hogy megszületett volna?

2022. máj. 20. 20:38
 5/26 anonim ***** válasza:

Nyilván.

Mint ahogy azt is előre tudta, hogy Hitler hogy fog dönteni, vagy pedig TE hogy fogsz most dönteni.

2022. máj. 20. 20:40
 6/26 A kérdező kommentje:

De akkor már minden elején a legelső embernél tudta hogy mit tesz majd az utolsó és hogy élete végén hova fog kerülni.

Akkor mi értelme az életnek?

Miért nem teremtette meg csak azok lelkét akik mennybe kerülnének?

Akkor nem kéne hogy szenvedjenek a jók, nem kéne hogy pokolra kerüljenek és ott szenvedjenek a rosszak.

2022. máj. 20. 20:45
 7/26 anonim ***** válasza:

Na, ezt kérdezd tőle.

Szerintem azért, mert akkor unatkozott volna.

Annyival több rossz van a világban, mint jó, hogy biztos, hogy ezt élvezi. Mint te egy jó thrillert vagy háborús filmet.

2022. máj. 20. 21:40
 8/26 anonim ***** válasza:

3-as vagyok

"Akkor Isten előre tudta hogy hogyan fog dönteni már az előtt hogy megszületett volna?"

Miért, elvileg mindent tud, nem? Akkor ezt miért ne tudhatta volna.

"Miért nem teremtette meg csak azok lelkét akik mennybe kerülnének?"

Erre azt szokták mondani, hogy azért van rossz is, mert szabad akaratot adott nekünk, szóval ha tudta is valakiről, hogy szörnyűségeket fog művelni, nem nyúlt bele. A másik, hogy nincs jó rossz nélkül. Veheted akár úgy is, hogy a jó emberek attól lesznek méltóak a mennyre, hogy átéltek rossz dolgokat is, volt kísértés, de mégis ilyenek maradtak. Ezek kellenek a fejlődéshez is.

2022. máj. 20. 21:48
 9/26 anonim ***** válasza:
0%
Ez csak egy mese habbal
2022. máj. 20. 21:59
 10/26 A kérdező kommentje:

7-es

De én nem tudom mi lesz a thrillerben. Ő akkor tudja. Ha végig nézi se érdekesebb neki akkor.

8-as

De akkor is tudta hogy mi lesz az eredmény. Akkor nincs értelme végig csináltatni.

2022. máj. 20. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!