Én a Sátánban hiszek. Van ehhez bármilyen hozzáfűznivalód?
Bírom Sátánt a keresztény mítoszban.
A lázadó angyalfejedelem, aki az önmegvalósítás útjára lépett ahelyett, hogy az öregember minden parancsát teljesítse, és agymosott rabszolga legyen...
Ez egy a Lucifer egy teljesen normális, vagány srác volt. Bejön a stílusa.
Én nem hiszek a kereszténységben, így Sátánban sem. Számomra a kereszténység mítosz. De abban a mítoszban Sátán szimpatikusabb karakter, mint Isten. Nézz utána, hogy hány embert ölt meg a Bibliában Isten, és mennyit Sátán. Istennel ilyen milliós szám jött ki, míg Sátánnál 10 halott, de azt is Isten provokálta ki, és te egy ilyen Istent imádsz. Nem én vagyok a szerencsétlen birka, aminek te neveztél engem, hanem te. ;-)
#4 voltam
"sőt, szerintem pont jó helyre kerültök"
Tipikus kárörvendő keresztény vagy... csak aztán nehogy azt történjen, hogy a pokol kénköves tüzén égj el, a saját vallásod poklában.
Azt hiszem tudom már ki vagy te. Te az a Kérdező vagy, aki a pokollal, meg a Sügüle Jenővel kapcsolatos kérdéseket írt már ki, és volt már vagy 15 profilja.
Neked bérelt helyed van a pokolban, mert rosszindulatú ember vagy. A mentális betegséged ellenére is. Hiába mutattad az orvosi papírodat, nem hat meg.
Mész a pokolba halálos után.
*Mész a pokolban a halálod után.
Lehet én is odakerülök, ha meghaltam, de én haverodni fogok a démonokkal, mert engem bírnak. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!