Milyen hívőnek nevezhető az ilyen?
Figyelt kérdés
Ha valaki azt mondja: biblia 100% Isten szava, Isten igéje minden egyes pont minden egyes szó, igaz benne. Csak is ez az egyetlen igaz ezen kívül a többi mind hamis! Isten jó szent, benne kell bízni magunkban sose szabad bízni csak ő benne2022. jún. 22. 11:03
1/5 anonim válasza:
Szerintem a legmegfelelőbb kifejezés az agymosott. Egyébként kategóriát tévesztettél, ezt a valláshoz kellett volna.
2/5 anonim válasza:
🍏
Kedves kérdező!
A válasz: elvakult hívő.
3/5 anonim válasza:
Milyen hívőnek? Hát hívőnek... 🙄
Inkább úgy akartad írni, milyen embernek, nem?
Amúgy számomra az ilyen vakbuzgóg nagyon taszítóak. A Biblia annyi alkalommal volt már megszerkesztve (meg sincs a teljes, a történelem folyamán elveszett jópár tekercs), ill. lefordítva, hogy óhatatlanul is benne vannak a félrefordítások. Kritikusan állok hozzá. Az ellentmondásokról nem is beszélve. Most akkor szeressem felebarátom és bocsássak meg neki, de csak addig, amíg ki nem b@szik velem, onnantól szemet szemért???
4/5 Drakula válasza:
Olyan hívőnek aki nem ismeri a saját Hítét. A biblia a kereszténység szerint nem isten szava hanem isten által ihletett emberek írása.
"2Timóteus 3:16-17 RÚF
A teljes Írás Istentől ihletett,"
5/5 anonim válasza:
Igaza van, csak sokan nem jól fejezik ki magukat. Attól, hogy én úgy gondolom az én vallásom az igaz, és a Biblia 100%-ban igaz, még a másik ember saját meggyőződését is tisztelhetem. Ha meg akarom győzni, akkor megteszem, de felesleges erőszakoskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!