Biblia számodra Isten igéje?
Figyelt kérdés
2022. jún. 22. 07:06
11/25 anonim válasza:
Isten által ihletett, Isten igéjét tartalmazza, de nem vallom a plenáris (minden szó) ihletettséget. Jézus nem utasította el az Írásokat, magát a bennük szereplő próféciák beteljesítőjének tartotta.
12/25 anonim válasza:
Isten nagybetűs Igéje Jézus (előző voltam). János ev. 1. fejezet.
14/25 anonim válasza:
#4 persze.. nem vagy te semmi se de neked minden felháborito.. kamuzz máshol
15/25 Drakula válasza:
Nem minden háborit fel, csak az hogy valaki könyveket éget.
Nem kamuzztam nem vagyok keresztény.
16/25 anonim válasza:
#15 aha nem vagy keresztény de felháborit ha bibliát égetnek akkor mi vagy??
akit felháborit az bizony nem független hanem hisz valamiben ami istennel kapcsolatos
17/25 anonim válasza:
#15 ha elégetnének egy mesekönyvet az is felháboritana vagy az már totál nem érdekelne téged?
18/25 Drakula válasza:
16-os "Aki nincs velem, az ellenem van"-jézus/Rákosi. Csak mert nem értek veled abban hogy a nem tetszésed könyv gyujtogatással fejezd ki mint egy fanatikus inkvizitor, nem jelenti azt hogy keresztény vagyok.
17-es Az is. Felháboritt. Ha valakinek nem tetszik egy könyv mondani valoja
írjon kritikát de ne menjen át Náciba/Inkvizitorba.
19/25 anonim válasza:
Mennyek országa nem evés és ivás hanem sírás és fogcsikorgatás által való öröm
20/25 anonim válasza:
Nem. A Biblia számomra egy mítoszgyűjtemény. Nem hiszek abban, ami le van bele írva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!