Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha Isten velünk,kilehet ellenünk?

Ha Isten velünk,kilehet ellenünk?

Figyelt kérdés
Ha Isten velem lesz akkor már suliba nem fognak bántani?
2022. jún. 13. 15:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
42%
De fognak, csak isten majd megbünteti őket idővel. Azok akik engem bántottak suliban, azok közül már egy sem él.
2022. jún. 13. 16:32
 2/18 anonim ***** válasza:
41%
#1 na jó ez morbid.. másokat megöletni Istennel nagyon kegyetlen dolog
2022. jún. 13. 16:52
 3/18 anonim ***** válasza:
74%

1-es

Lehet a Sátán véd téged!

2022. jún. 13. 17:17
 4/18 anonim ***** válasza:
Krisztust keresztre feszítették, aki Isten egyszülött Fia, az apostolokat egy kivételével kivégezték, Jánost száműzték. Tehát biztos nem így kell érteni kedves kérdező.
2022. jún. 13. 17:33
 5/18 anonim ***** válasza:
1# es vagyok. Nem én akartam így, de nincs beleszólásom. Mindig megpróbáltam megakadályozni, hogy ne gonoszkodjanak, de sosem sikerült.
2022. jún. 13. 17:37
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
1-es, az a karma volt inkább, nem isten.
2022. jún. 13. 17:52
 7/18 anonim ***** válasza:
6# Akkor noé idejében is csak a karma volt??
2022. jún. 13. 18:02
 8/18 KZitus ***** válasza:
0%

szia

Pál apostol ezt írta: „Legyetek bátrak és mondjátok: ʼJehova az én segítőm; nem félek. Ember mit árthat nekem?” Zsidók 13:6. Ezt annak ellenére írta, hogy Pált bebörtönözték, megverték és megkövezték. Utazásai alatt, mint keresztény szolgának, sok veszéllyel kellett szembenéznie, és még hajótörést is szenvedett. Jól tudta, mi a nehéz fáradozás, az álmatlan éjszaka, az éhezés, a szomjúság sőt a mezítelenség is. „Ezen külső dolgokon kívül – mondta – naponként rám szakadt az aggódás az összes gyülekezetért” 2Korinthus 11:24–29.

Pál szavai szerint nincsen okunk félni az emberektől, hiszen csak azt tehetik velünk, amit Isten megenged. Ehhez ad erőt az is, amit a Zsoltárok 27:1 ír. Még ha meg is kell halnunk mint feddhetetleneknek, a feltámadás reménységével halunk meg :Cselekedetek 24:15.

Mint feljebb írták, Krisztus apostolait bántották, üldözték, megölték, de Isten őket már feltámasztotta, ők igazán tudják, mit jelent ez: "ember mit árthat nekem".

2022. jún. 13. 19:10
 9/18 anonim ***** válasza:
8# Szegény Noé, most forog a sírjában.
2022. jún. 13. 19:15
 10/18 KZitus ***** válasza:
0%

Noé "alszik", ahogyan Krisztus utalt a halálra....majd feltámasztja őt a Királyságában, hiszen Noé "Istennel járt", ahogyan a Biblia ír róla.

2022. jún. 13. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!