Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten tényleg soha, de soha...

Isten tényleg soha, de soha nem hagy el, és nem hay magamra?

Figyelt kérdés

Sajnos kicsit megfáradtam, azt is mondhatnánk, hogy elestem hitemben,(főként önhibámból adódóan) és mostanság nem igen érzem azt, hogy velem lenne.

Bár tudom az Ige azt írja, hogy soha nem hagy el, mégis mostanság elöntenek a kétségek.

2022. jún. 12. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Isten mindig melletted áll. Imádkozz hozzá és éreznu fogod, hogy nem hagyott el.
2022. jún. 12. 14:01
 2/5 anonim ***** válasza:
63%
Az érzésed csal: Isten nem hagyott el, de most mögötted áll.
2022. jún. 12. 20:41
 3/5 anonim ***** válasza:
44%

Aki meghal emiatt, az már nem nyilatkozik.

De talán egy támpont: a koncentrációs táborban az emberek halálra ítélték az istent.

2022. jún. 12. 21:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne félj, mert

[link]

2022. jún. 13. 10:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Az ember akkor kezd fázni, mikor eltávolodik a tűztől. De az isteni tűz nem alszik ki soha. Zsolt 37:25 Gyermek voltam, meg is vénhedtem, de nem láttam, hogy elhagyottá lett volna az igaz, a magzatja pedig kenyérkéregetővé. - Az igazak a tűz közelében maradnak!
2022. jún. 13. 20:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!