Hogy függ össze Szent Pál "aki nem dolgozik, ne is egyék" mondata a szegények segítésével?
"A kenyér az kenyeret jelentett az említett helyen is, ott pont egy csoda történik, a kenyérszaporítás csodája. Nem véletlenül eteti meg őket Jézus, mert ha korog a hasuk, akkor nem tudnak tanítására se figyelni."
Látom nem érted , nem történt semmilyen kenyérszaporitás hallották Isten igéjét és azzal laktak jól mert az az eledel.
Amikor hallgatsz valakit annak is eszed a szavait. Bekapcsolod tv-t hallgatod az emberek szavait és eszed azokat ennél jobban nem tudom elmagyarázni neked.
"Nézd, nem kell a Bibliának minden egyes részét átértelmezni, mert ezzel a hozzáállással csak a lényege vész el."
Nincs semmilyen átértelmezés mert amiket irtam azok igazak.
"Ez így téves. A Biblia szerint a *megkeresztelt* hívő ember lesz Krisztus testvére és az Atya fogadott gyermeke."
Mert szerinted aki Jézust követi az nem meritkezik be? hol élsz te?
"nem történt semmilyen kenyérszaporitás"
Jó, hát ha te ebben a tévképzetben élsz, akkor élj ebben, engem nem izgat. Én viszont továbbra is inkább hiszek Isten szavának, mint sem neked. :)
Ez nem ezotéria ez a bibliával szorosan összefügg.
„És monda nekik Jézus:
Kövessetek engem,
és én azt művelem,
hogy embereket halásszatok.”
(Márk evangéliuma 1:17)
Szerinted itt mire értette Jézus hogy embereket halásznak?? Itt nyilván arról van szó hogy aki tanítja igét tanítványokat fog szerezni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!