Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerinted igaz ez az állítás?...

Szerinted igaz ez az állítás? Mit gondolsz?

Figyelt kérdés
Egy hívő irta: valaki az Istent nem szereti, nem tiszteli,, azonban szeretteit nagyon szereti, elne hidd neki, mert Isten maga a szeretet
2022. jún. 11. 11:17
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem annak, hogy valaki képzeletbeli barátaival beszélget, semmi köze az igazi emberek iránt érzett szeretethez.
2022. jún. 11. 11:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz. Nem sikerült megértenie a kereszténység lényegét.
2022. jún. 11. 11:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Isten mindenkinek mást jelent. Nekem pl nem magát a szeretet, emiatt nem értek vele egyet.
2022. jún. 11. 11:22
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
Egy biztos, azokra a papagájokra nem kell hallgatni, akik gépiesen ismételgetik a valahol hallott "képzeletbeli barát" kifejezést. Lehet, hogy nem is ember az illető, csak egy droid. Vagy egy birka a mezőről, aki talált egy telefont. Mindenesetre primitív egy csökevény.
2022. jún. 11. 11:30
 5/9 anonim ***** válasza:
46%
Én hiszek istenben, de nem hinném hogy jó szemmel nézi ahogy az egyház szektatagokat csinál az emberekből és pénzt a hitből!
2022. jún. 11. 11:35
 6/9 anonim ***** válasza:

És ezt hogy kell értelmezni?

Ha megtudja, hogy ateista vagyok, akkor azt fogja hinni, hogy gyűlölök mindenkit vagy mi?

2022. jún. 11. 22:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyrészt nem ezt írta ( [link] másrészt kicsit unalmasak már ezek a kérdéseid. Senki se mondta neked, hogy legyél Parádi Jenő követője.
2022. jún. 12. 09:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Kicsit félresikerült a link:

[link]

2022. jún. 12. 09:49
 9/9 anonim ***** válasza:
hát ez is egy értelmezés, én értem amit ezzel mondani akar ez a hívő, szerintem ezzel arra utalt, hogy attól még hogy vki pl. ateista v nem istenhívő, de szereti embertársait és a környezetében élő lényeket, és jó hozzájuk, akkor istennek tetsző módon él és nem vmi bűnös szerzet.
2022. jún. 13. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!