Félsz attól hogy halálod után pokolba kerülsz?
Figyelt kérdés
2022. jún. 10. 21:54
2/14 qkker1 válasza:
Nem, mert ott lesznek a haverok is.
4/14 anonim válasza:
Nem akarok oda kerülni ,mert ott lesz az összes fideszes, én pedig utálom őket 🙄🤪
5/14 anonim válasza:
Nem, sőt, oda szeretnék kerülni, nem a mennybe.
A pokol fia vagyok.
6/14 anonim válasza:
Mi lenne, ha nem tudnál aludni többet, mert mindig a sütőben ébrednél fel álmok helyett??
7/14 anonim válasza:
Nem, mert nem hiszek benne.
Ha meg mégis oda kerülnék, akkor a legnagyobb arcok is odakerültek / kerülnének.
8/14 anonim válasza:
Nem, mert tériszonyom van a magasban, és allergiás vagyok a felhőkre meg az erős napfényre, ha a mennyország lenne a másik opció.
9/14 anonim válasza:
Nem.
Tök jó buli lesz ot lent majd sörözgetek az öreg adolfal vagy Orbánnal meg ilyenek.
10/14 anonim válasza:
Nem. Biblia nem ír olyan helyről, ahol a haláluk után az embereket kínozzák örökké. Ha valaki meghal megszűnik létezni mindenféle formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!