Szoktál Szűz Máriához imádkozni? Dicsőíted?
Figyelt kérdés
2022. jún. 10. 14:03
12/14 anonim válasza:
Én egyesegyedül csak az Őrtorony szent megváltó anyaszentegyházhoz szoktam imádkozni. Isten, Márija, Darvin, Lyézus meg mittudoménkik mint a Sátán találmányai. A Jehova Tanúi az egy igaz egyház és nekik van igazuk. Egyedül ők tudják garantálni a Mennyországba jutást. Istennek meg Máriának nincs igaza, mert egyedül a Vének Tanácsa az Őrtorony vezetőségéből tudja az Igazságot és ők a mindenhatók, ők döntik ki fog elkárhozni ki nem. Isten meg Mária csak szolgái a nagyságos Véneknek.
Lásd: www.jw.org/vajon-szembeszegulhet-e-isten-a-nagysagos-egyigaz-ortoronnyal
13/14 anonim válasza:
én nem szoktam, de semmi problémát nem látok abban, ha valaki igen
14/14 anonim válasza:
én rózsafüzért imádkozok néha, meg szoktam kérni szűz mária oltalmát. van is egy nagyon szép mária kegykép a házioltáramon <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!