Szoktál Szűz Máriához imádkozni? Dicsőíted?
Figyelt kérdés
2022. jún. 10. 14:03
1/14 anonim válasza:
Nem érdekel az a kicseszett bálvány egy igaz Isten van Elohim ahoz kell imádkozni mikor fogják már fel az emberek basszus?
2/14 anonim válasza:
Nem. Nem szoktam se szentekhez, se Szűz Máriához. Nem a titkárnővel akarok beszélni, hanem a főnökkel.
3/14 anonim válasza:
#2 Igen a titkárnő nem tud a kárhozatból kimenteni senkit
4/14 anonim válasza:
✝️ Az egy igaz Istenhez imádkozunk, nem emberekhez...
5/14 A kérdező kommentje:
Örülök hogy így látjátok. Sajnos a KATOLIKUS egyhaz tévtana a Mária Kultusz és más Szent Pál meg Szent Péterhez való imádkozás. Én tisztelem Máriát szeretem mint Isten Fiának anyját meg mint testvéremet az Úrban, de ő csak addig volt szűz amíg megszülte Krisztust.neki is újjá kellet szuletnie víztől, szentlélektől Aztán lettek gyerekei Józseftől! Szeretem, tisztelem mint Úr Jézus anyját, s testveremet az Úrban, de csak az egy Igaz Istenhez.Mennyei atyankhoz imádkozom az Úr Jézus nevében, s általa! Dicsőség a Szentháromság Egy Istennek
2022. jún. 10. 16:45
6/14 anonim válasza:
A katolikusok NEM imádják Szűz Máriát! Csak közbenjárását kárik
Istenhez.
7/14 anonim válasza:
Nem szoktam dicsőíteni, ellenben kérem Szűz Máriát, hogy imádkozzon értem is Istenhez.
8/14 anonim válasza:
Nem. Szerintem tökre kamuzott a gádzsi csak mert valaki felkuffantotta és meg akarta úszni a kövezést.
9/14 anonim válasza:
(megint a trollkodó gyerek provokál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!