Súlyos a bűnöm?
Sajnos problémáim vannak a dühkezeléssel és gyakran vagyok depresszívebb... Nagyon stresszes vagyok. Nyilván a társadalomban nem reagálhatok le minden ügyet, hanem elnyomom őket magamban. Aztán egy idő után betelik a pohár úgy minden addigi miatt, és lesz egy dühkitörésem. Ha már hosszú ideje nyomom el magamban, már a legviccesebb, legkisebb gond is kiválthatja, mint például elmozdult az asztaldísz, ül valaki a székemen, túl mogorván kezelte a jegyem az ellenőr stb. Ilyenkor akaratom ellenére káromolni, mocskosul kezdek el beszélni, a saját munkáim kezdem el megsemmisíteni (szeretek rajzolni, és már volt olyan, hogy egy rajzom/festményem dühömben széttéptem, utána meg még tovább tomboltam azért, hogy miért tettem ezt és másokat kezdek el hibáztatni, hogy miért nem fogtak le), borzalmas dolgokat üvöltök a szüleimnek, a környezetemben lévő embereknek. Egyszerűen nem tudok a dühömnek parancsolni ilyenkor... Azokon vezetem le a dühöm, akik a környezetemben vannak, ez persze főleg otthon van, így a családomon... Tudom legbelül, hogy nekik semmi közük az egészhez... Volt olyan is, hogy valakinek a halálát kívántam fennhangon, de nem gondoltam komolyan. Rettenetesen indulatos tudok lenni, sokszor magamtól is félek.
Ma is kiborultam sajnos. Sok esetben magamra vagyok rettenetesen dühös, ezért magam kezdem el ütni. Utána általában sírógörcsben török ki...
Rettenetesen megbántam. Nagyon szeretek mindenkit, imádom Istent, valójában én nem úgy akartam... Pláne, most, pünkösd után...
Nagyon súlyos a bűnöm?
Kezdj el nevetni kicsit magadon, és ezeken a dolgokon.
Néha nézd globálisan a világot, és lásd hogy mennyire semmilyenek a mi problémáink, miközben naponta 25 ezer ember hal éhen, a szomszédos országban meg emberek házait lövik szét naponta, és ölik meg őket.
A kínaiak gyógyászat úgy tartja hogy a harag a májban tárolódó energia, és akinek túl erős a máj tüze, az gyakran és hirtelen tud dühös lenni.
Meditálj..... semmiképp ne bántsd magadat, ha nem vagyunk elég éberek, néha a testünk tud ilyen játékokat játszani velünk.
szerintem ez nem bun, hanem psziches problema
pszichologus kellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!