Buddha vagy Jézus?
"És miből teremtett Isten, ha nem volt semmi addig?"
Hát ez az. Hogy miből lett a nagy bumm, ha nem volt előtte semmi? És mi indította be az egész folyamatot?
Teremteni nem ugyanaz, mint pl. házat építeni legóból, vagyis olyasmiből, ami már van: a legó elemeiből. Teremteni pont azt jelenti, hogy létrehozni azt, ami még nincs. Ezt tette Isten.
"*a biblia szerint"
Meg pár milliárd ember szerint.
Jézus megmondta a kereszten : Nem tudják, mit cselekszenek.
Amúgy volt, hogy véletlenül megnyomtam egy másik választási lehetőséget én is. Az okos telefonon lehet félre okoskodni. 🤣😂😉
Nem véletlen, mert Jézus tanítását viszonylag sokan ismerik, a szigorúan erkölcsös élet, amiről tanít pedig sokaknak terhes, mert az ember inkább szeret disznó módjára fetrengeni a bűn mocskában, mint azokkal szembenézni. Ezzel szemben Buddha tanítását semennyire nem ismerik, max az egyébként jóra sikerült Hair című film ugrik be nekik. De sokaknak még az sem.
"volt, hogy véletlenül megnyomtam egy másik választási lehetőséget én is"
Akkor utána megnyomod azt, amit igaziból akartál volna és kész, ki van javítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!