Mikor kis kato halottakat idéz ki beszél vele?
Figyelt kérdés
Pl Berki halálakor zorgott nála minden beszélt vele meg azt mondja üzent stb... szerintem egy démon válaszol. A sátán válaszol mert a halott személy lelke mar más világon van2022. máj. 27. 22:06
1/4 anonim válasza:
Én is azt vallom hogy a sátán műve az amit ő művel...
2/4 anonim válasza:
Senki. Nem tudom, hogy ki a fenéről beszélsz, de valószínűleg egy legalja csaló, mint a többi.
4/4 anonim válasza:
Látok egy konkrétabb entitást, aki néha 'beszél' ennek a valakinek, akit említettél. De hát ennyit tudnék mondani.., valami entitás.
Halott ember szelleme általában pár hétig még itt van.
Egy barátom azt mondta, általában amint meghalsz, megmondják, hogy most is hazatérhetsz, vagy pár hét múlva újra megkérdezik, és az embereket ismerve a nagyja biztos marad egy ideig..., tudod.. megnézni a temetését, az emberek reakcióit, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!