Téged sikerült már megtörni a Sátánnak?
Figyelt kérdés
A Sátánnak sikerült már megtörni téged? Ha igen, hogyan és mit tettél? Hogyan szabadultál? Ha nem, hogyan álltál ellene?2022. máj. 27. 00:17
1/7 anonim válasza:
Ha homoszexuális vagyok, voltam, leszek akkor úgymond engem megtört a Sátán?
2/7 anonim válasza:
Engem az élet tör meg minden nap, nem sátán
3/7 anonim válasza:
Engem folyamatosan tör (folyamatos kapok próbatételeket, egyik-másik igazán hajmeresztő), de nem pártoltam el Istentől, viszont eltávolodtam. És tény, hogy már voltam nagyon kétségbeesett, nem is egyszer, és könnyen roppanhatnék meg, ha még további terheket kapok. De most sikerült elmenni végre templomba (1 év után), gyónni is, újra elkezdtem imádkozni... szóval kapaszkodok.
5/7 anonim válasza:
Hát, ha megkisértene egy jó nővel, akkor bizony megtörne egyből. 😀
6/7 anonim válasza:
Engem csak jehova tört meg eddig
7/7 anonim válasza:
Sátánista vagyok és egy boldog, meleg párkapcsolatban élek. Lehet hogy ez Istennek, Jesszusnak, meg a többi bohócnak ez nem tetszik, de engem ez nem érdekel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!