Antiszemitizmus azt mondani, hogy Izrael Kálisót értékesít műtrágyaként és étkezési sóként?
Mivel nem gyalázod a vallásukat és nem az etnikumot, hanem attól független egyedi, vagy akár gyakori cselekedetet kritizálsz, nem lehetsz antiszemita.
A jogosan kritizálóra az antiszemitizmussal rágalmazni a felelősség alól való kibújás kísérlete.
A Kádár érában, a Kékfényben szereplő bűnözők 90%-a cigány volt. A legtöbb a “nehéz gyerekkorára” hivatkozott, és arra, hogy őt nem azért “zaklatják” a rendőrök, mert lopott, hanem azért, mert cigány.
Kettes, ez antiszemitizmus. Ezzel most azt állítod, hogy a holokauszt jogos volt, azért amit Hitler összehazudott a könyvében rólunk. Undorító.
Egyes voltam
1) Ebben a megfogalmazásban az. Nem "Izrael" értékesíti, hanem gondolom egy izraeli cég.
2) Ez egy laposföld szintű összeesküvés-elmélet.
1) Lehet, rosszul tudom, de úgy tudom, a KNH3-t nevezik "Kálisó"-nak. Mint 4 is írta, nyilván nem Izrael, hanem egy izraeli cég. Viszont nyilván nem igaz.
2) Izrael, izraeliek. izraeli cég rágalmazása bizony antiszemitizmus.
hazudni mindeg jogos
himalaja sot hasznalj csak
Ha bunre felhivni figyelmet erkolcstelenseg akkor a jora kell felhivni a figyelmet mivel az nem lehet erkolcstelenseg
Sokkal dragabban kell tehat sot venni, nem veletlen aruljak ezeket, mivel a hatterhatalom a golobalis elit csak ilyent fogyaszt
nem is a legolcsobb aszfalti sot ami persze nagyon finom izesitett hogy jobban kivanjak emberek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!