Buddhisták vagy azok akik szimpatizálnak a vallással! Nektek teljesült már kívánságotok?
Figyelt kérdés
Szimpatizálok a vallással, szeretek elmenni buddhista teplomokba, valamiért nagyon megnyugtatónak tartom a helyet, ilyenkor mintha úgymond "alfa" állapotba kerülnék, teljesen ellazulok (remélem érthető). Történt múltkor, hogy a sztupánál körbementem, megpörgettem a harangokat és kívántam valamit, ami másnapra teljesült. De ennek a dolognak a teljesülésének az esélye a 0-val volt egyenlő. (Előtte is egy hónapig gondoltam erre a dologra, hogy milyen jó lenne ha megtörténne, de akkor nem történt meg) Teljesen elragadtak az érzelmek amikor ez megtörtént, elkezdtem örömömben sírni, ugyan is pontosan úgy történt, ahogyan elképzeltem és szerettem volna. Ezután az eset után, otthon meditáltam és kértem egy beteg állat gyógyulàsát, ami szintén megtörtént, pedig nem sok esély volt szegénykémnek a túlélésre. Veletek történtek már hasonló dolgok?2022. máj. 19. 19:43
21/32 feketepeter válasza:
Buddhista vagyok, de meg nem voltam sztupanal, nem porgettem imakereket es nem szoktam kivanni semmit. Ettol fuggetlenul tokjo, hogy neked mukodik a dolog.
22/32 A kérdező kommentje:
20, 21 köszönöm a válaszaitokat! :)
2022. máj. 23. 18:00
23/32 anonim válasza:
Ne kerülj bele ebbe a körbe, csak jobban fog az élet fájni, egy hamis világ az igazi helyett, de te tudod, majd meglátod.
24/32 A kérdező kommentje:
Ez még mindig nem a te témaköröd. Szia.
2022. máj. 24. 23:43
25/32 anonim válasza:
Tényleg érdekel, csak nekem inkább rossz érzést keltett.
26/32 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, ez nem a te témaköröd. Nem kötelező ide írnod.
2022. máj. 25. 12:22
28/32 A kérdező kommentje:
Erőszakos vagy, mint a vallásod többi tagja. De akkor írogass nyugodtan, ha neked ettől jobb.
2022. máj. 25. 22:36
29/32 anonim válasza:
erőszakos? nem:) légy boldog azt kivánom! ❤
30/32 A kérdező kommentje:
Boldog vagyok.
2022. máj. 26. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!