Jézus kegyelme 1-2 napig tart vagy örökre?

örökre.ne törödj a sátáni válaszokkal.
Kegyelme örök ha ezt kérjük.
Ha nem kopogunk nem nyitnak ajtót.A kezdö lépsét nekünk kell megtennünk!

Ján 3:36 A ki hisz a Fiúban, örök élete van...
Ján 10:27 Az én juhaim hallják az én szómat, és én ismerem őket, és követnek engem:
Ján 10:28 És én örök életet adok nékik; és soha örökké el nem vesznek, és senki ki nem ragadja őket az én kezemből.
Ján 10:29 Az én Atyám, a ki azokat adta nékem, nagyobb mindeneknél; és senki sem ragadhatja ki azokat az én Atyámnak kezéből.
Pél 24:16 Mert ha hétszer elesik is az igaz, ugyan felkél azért; az istentelenek pedig csak egy nyavalyával is elvesznek.
1Jn 1:9 Ha megvalljuk bűneinket, hű és igaz, hogy megbocsássa bűneinket és megtisztítson minket minden hamisságtól.
Mik 7:7 De én az Úrra nézek, várom az ér szabadításom Istenét; meghallgat engem az én Istenem!
Mik 7:8 Ne örülj, én ellenségem! Elestem ugyan, de felkelek, mert ha még a setétségben ülnék is, az Úr az én világosságom!
Mik 7:9 Az Úr haragját hordozom, mert vétkeztem ellene; mindaddig, a míg leperli peremet és meghozza ítéletemet. Kivisz engem a világosságra, meglátom az ő igazságát.

Mivel kapcsolatban?
Azzal ha vétkezel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!