Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért nyújt itt egyes "hívőkne...

Miért nyújt itt egyes "hívőknek" élvezetet ilyet írni?

Figyelt kérdés
Több kérdésnél láttam már egy válaszolót aki azt irja hogy "nyugodtan várd a kárhozatot" ezzel mi a célja? Miért képzeli magát Isten helyébe hogy ítélkezhet mások felett?
2022. máj. 16. 14:29
 1/7 anonim ***** válasza:
25%

Mert a cukormázas "mindenkiüdvözül" kereszténységgel szemben a bibliai keresztény számára a Bibliából egyértelmű, hogy milyen magatartásformák, életvitel jár kárhozattal.

És nem ítélkezik, nem azt írta, hogy elkárhozik az illető.

2022. máj. 16. 14:36
 2/7 A kérdező kommentje:
#1 de neked jol esne ha a beteg gyereked gyakorizna ozt oda irna neki az illető hogy nyugodtan vard a karhozatot meg hogy neki mar ugyis mindegy?
2022. máj. 16. 14:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hogy jön ide a beteg gyerek?

Egyébként vsz. nem foglalkoznék vele.

2022. máj. 16. 14:47
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Mert ilyen még a szívűk. Nem tudják mi a boldogság. A lepontozás is első osztályúan megy Tőlük..

Olyanok, mint a Csongor és Tündében a két-három ördög fióka. Ez van.... Örülünk Nekik, de nagyon 😂😅🤣

2022. máj. 16. 14:54
 5/7 anonim ***** válasza:
73%
Ez egyfajta védekezési mechanizmus együgyűbb emberektől. Ezzel igazából magukat próbálják győzködni, ha csak tudat alatt is. Lényegében meggyőzik saját magukat hogy a másik ember, aki máshogyan gondolkozik mint ő, kárhozatra való, így önmaga, aki nem így gondolkodik, biztos jó úton jár a másikhoz képest.
2022. máj. 16. 15:00
 6/7 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem ez alapbol egy lekezelo, gunyos mondat.

Meg csak nem is arrol van szo, hogy "figyelj, szerintem te el fogsz karhozni", amit eleve ugysem tudhat senki.

Hanem a stilus.

(kereszteny vagyok)

2022. máj. 16. 20:28
 7/7 A kérdező kommentje:

#6 Igen. Akinek irja ezt a mondatot annak ez semmit nem segit csak rombolja őt.

Ilyen morbid stílusa van de hát ez van

2022. máj. 17. 07:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!