Bármelyik templomba bemehetek, ha nyitva van az ajtó(és nem kérnek belépőt stb)?
Figyelt kérdés
Sohasem voltam templomban csak azon a helyen ahol szoktam várni a buszra van egy és nincs árnyék ezért a 30 fok elől bemennék oda. Ilyet lehet vagy tilos ? Nem fog valaki odajönni kérdezősködni stb ?2022. máj. 13. 16:12
1/7 anonim válasza:
Ha nyitva van, bemetsz. Nem kérdez senki semmit.
2/7 anonim válasza:
huhh, eddig még sose jártál templomban, turisztikai céllal sem???
Ha nyitva van (mármint hogy betörők miatt nem zárják napközben), akkor bárhová bemehetsz, beülhetsz, akár pihenni, akár nézelődni.
3/7 anonim válasza:
igen, bemehetsz, csendben leulhetsz vagy nezelodhetsz, ahogy a 2-es irja
nem kerdeznek semmit
nem ugy volt, hogy regen ajanlottak is, amikor nagy hosegek vannak, hogy menjenek be az emberek lehulni?
4/7 A kérdező kommentje:
Nem még soha nem voltam. Telefont elővenni vagy zenét hallgatni (fülhallgatóval) illetlenség?
2022. máj. 16. 18:20
5/7 anonim válasza:
Hat.. szerintem igen, ujsagot olvasni is.
Papiron az az elkepzeles, hogy azert vagy ott, mert 1. meg szeretned nezni az epiteszetet, a freskokat, szobrokat vagy 2. csendben ulve imadkozni szeretnel vagy elmelkedni.
Tehat nem varoterem azert.
6/7 anonim válasza:
Persze, ha nem fizetős, akkor azért van nyitva, hogy bárki bemehessen.
7/7 anonim válasza:
Fülhallgatóval elég bunkó dolog, viszont telefonnal fotózni (diszkréten, halkan) teljesen oké, ha nincs feltüntetve, hogy tilos.. Mások is szoktak fotózgatni ilyen helyeken, nem csoda, mert általában van mit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!