Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bármelyik templomba bemehetek,...

Bármelyik templomba bemehetek, ha nyitva van az ajtó(és nem kérnek belépőt stb)?

Figyelt kérdés
Sohasem voltam templomban csak azon a helyen ahol szoktam várni a buszra van egy és nincs árnyék ezért a 30 fok elől bemennék oda. Ilyet lehet vagy tilos ? Nem fog valaki odajönni kérdezősködni stb ?

2022. máj. 13. 16:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nyitva van, bemetsz. Nem kérdez senki semmit.
2022. máj. 13. 16:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

huhh, eddig még sose jártál templomban, turisztikai céllal sem???

Ha nyitva van (mármint hogy betörők miatt nem zárják napközben), akkor bárhová bemehetsz, beülhetsz, akár pihenni, akár nézelődni.

2022. máj. 13. 17:19
 3/7 anonim ***** válasza:

igen, bemehetsz, csendben leulhetsz vagy nezelodhetsz, ahogy a 2-es irja

nem kerdeznek semmit

nem ugy volt, hogy regen ajanlottak is, amikor nagy hosegek vannak, hogy menjenek be az emberek lehulni?

2022. máj. 13. 18:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem még soha nem voltam. Telefont elővenni vagy zenét hallgatni (fülhallgatóval) illetlenség?
2022. máj. 16. 18:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Hat.. szerintem igen, ujsagot olvasni is.

Papiron az az elkepzeles, hogy azert vagy ott, mert 1. meg szeretned nezni az epiteszetet, a freskokat, szobrokat vagy 2. csendben ulve imadkozni szeretnel vagy elmelkedni.

Tehat nem varoterem azert.

2022. máj. 16. 20:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze, ha nem fizetős, akkor azért van nyitva, hogy bárki bemehessen.
2022. júl. 7. 09:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Fülhallgatóval elég bunkó dolog, viszont telefonnal fotózni (diszkréten, halkan) teljesen oké, ha nincs feltüntetve, hogy tilos.. Mások is szoktak fotózgatni ilyen helyeken, nem csoda, mert általában van mit.
2022. júl. 7. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!