Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért árulnád el Istent?

Miért árulnád el Istent?

Figyelt kérdés
Ha Isten nélkül létezhetnél, feltétlenül megtartanád öt?

2022. máj. 11. 23:19
A kérdező szavazást indított:
Örök szépségért
Örök egészségért
Örök dicsőségért
Örök életért
Igazságszolgáltatásért
Tál lencséért
Egy éjszakáért
Bármiért, ha legyőzhetem
Önvédelemért
Semmiért sem árulnám el Krisnát
10 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Semmiért sem árulnám el Istent és nem a kristályt ahogy te fogalmaztál.
2022. máj. 11. 23:22
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

Nem hiszek Istenben.

(Lehet nyugodtan lepontozni. )

2022. máj. 11. 23:40
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Semmiért se árulmám el. Erre is szavaztam. Felőlem lehet istennek, világnak, univerzumnak, végső tudatnak, léleknek, krisnának, allahnak, egységnek, pleromának, természetnek, szúnyoghálónak is akár..., a lényeg, hogy őt szolgáljuk. Azzal, hogy jóságot vibráljuk, aminek a hiperkozmikus abszolút végtelen tökéletesség a célja, őt, magunkat, mindenkit szolgálunk.

A szeretet a végső válasz.

Otthon találkozunk, testvéreim, tükőrképeim, barátaim, egyetlen végső istennek, önmagamnak, magunknak nézőpontjai.

2022. máj. 12. 08:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha találkoznék az ikerlángommal, eddigieknél erősebb hatást mérhetnénk a bolygóra jó irányba. Ha el kéne áruljam istent, ami nekem e értelemben a legszélesebbkörű, mindent befoglaló kollektív jót érti azért, hogy egyrészt megsegítsük e bolygót, és mellé még hatalmas élvezet, boldogság, szellemi szerelem átélésével éljünk le egy életet, nem tenném meg. Nem éri meg. Egyszerű matek. Van egy plusz, ami a személyi, és közvetlen környezeti pozitív, az utódok extra pozitivitása és későbbi hatásaik, és az életen át tartó istenszolgálat energiája. De ha egy mindent átható dologban kéne eláruljam, ami a legmagasabb szintű értelemben, mindent nézve több rosszat hoz, mint a pozitívok, amiket felsoroltam, nem tenném meg.
2022. máj. 12. 08:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Árulás nem csak ennyi amiket kiirsz nagyon hetkoznapi dolgokkal is ellehet arulni őt es eszreseveszed csak amikor a baj mar megtortent
2022. máj. 12. 08:53
 6/9 A kérdező kommentje:
#5 ti mivel árultad el?
2022. máj. 13. 00:38
 7/9 A kérdező kommentje:

Közben látom, hogy a lencse sikert aratott, de a Krisna tudatú hívők sem hagyták magukat és szép számmal képviselték a hitüket...

Az igazság persze senkit sem érdekelt.

2022. máj. 13. 00:39
 8/9 A kérdező kommentje:
Jóóól vaaaaan, na de tényleg senki se sértődjön meg, csak vicceltem az előző hozzászólással 😋
2022. máj. 13. 00:44
 9/9 anonim ***** válasza:
2es vagyok, szerintem olyan igazi hívők erre nem jártak, mert senki nem állt belém, hogy mi az, hogy nem hiszek benne.🤣
2022. máj. 13. 01:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!