Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Élnek köztünk angyalok?

Élnek köztünk angyalok?

Figyelt kérdés

2022. máj. 11. 22:21
1 2
 1/11 anonim válasza:
76%
Erre en is kivancsi vagyok . Sokat gonsolkoztam mar ezwn.
2022. máj. 11. 22:46
 2/11 anonim ***** válasza:
30%
Általában azok, akiknek nincsenek barátaik, de segítenek mindenkinek. És utálják őket, mert a jót cselekszenek.
2022. máj. 11. 23:21
 3/11 anonim ***** válasza:
95%

Igen, és sztem én minimum egyel találkoztam is. Kb. 10 éve egy helyijáratos buszon. Leült mellém, rám nézett, mondott valamit párkapcsolatokról, ami akkor ott nagyon ült.

Se előtte, se utána nem láttam többet azt az "embert". Hogy mit mondott pontosan azt nem tudom, mert annyira megilletődtem. És amúgy nem jellemző rám, h elfelejtek dolgokat. Csak az érzés maradt meg, meg néhány képkocka az eseményből.

2022. máj. 11. 23:28
 4/11 anonim ***** válasza:
88%

Persze. Ott van melleted is 1-3.

Emberlént is élnek angyalokhoz hasonlítóak. :))

2022. máj. 12. 08:16
 5/11 anonim ***** válasza:
8%
Igen. Neked is van 2 akik a cselekdeteidet jegyzik fel, hogy tanúid legyenek.
2022. máj. 12. 11:49
 6/11 anonim ***** válasza:
64%

A Biblia szerint nem és nem is éltek köztünk soha. Az angyalok néhány alkalommal öltöttek testet, ilyen eseménnyel találkozunk Jézus üres sírjánál vagy mennybemenetelénél, Gábriel főangyal kihirdeti Szűz Máriának, hogy megszüli a Megváltót, az Ószövetségben Ábrahám kapcsán többször is, stb...

Viszont nem élnek köztünk.

2022. máj. 12. 12:19
 7/11 anonim ***** válasza:
A 6oshoz tartozik, Jákob álma, hogy angyalok lépcsőn fel alá járnak, ami azt sugallja van lehetőségük eljönni, de távoznak amikor elérték céljukat.
2022. máj. 12. 21:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Annyira köztünk járhatnak, hogy egyes hadíszok szerint hívő muszlimok is találkoztak velük. Illetve egyes állatok is képesek érzékelni a jelenlétüket.
2022. máj. 12. 21:41
 9/11 anonim ***** válasza:

Akkor olyanok, mint a szarvasgomba, csak egy jó disznó kell hozzájuk és kiszagolja.

2022. máj. 13. 10:29
 10/11 KZitus ***** válasza:

Szia

nem ír arról a Biblia, hogy közöttünk élnének, hiszen özönvízkor miattuk lett elpusztítva a földön élők.

De a föld közelségében igen, azt írja a Biblia: Jelenések 14:6, 7

"És láttam egy másik angyalt az ég közepén repülni, és örökkévaló jó hír volt nála, hogy hirdesse azt azoknak, akik a földön laknak, minden nemzetnek, törzsnek, nyelvnek és népnek. Ezt kiáltotta: „Mélységesen tiszteljétek Istent, és adjatok neki dicsőséget, mert elérkezett ítéletének az órája. Imádjátok hát azt, aki az eget, a földet, a tengert és a vizek forrásait alkotta!”

Zsoltárok 34:7

"Jehova angyala táborozik az istenfélők körül, és megszabadítja őket."

2022. máj. 14. 14:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!