Hogyan keletkezett a világ? /Statisztikai Felmérés! /
Iskolában feladat, hogy felmérést kell készíteni, hogy a világ hogyan keletkezett.
1. Ősrobbanás
2. Isten
2 es orulok, hogy vagyunk egy paran. de szerintem sem zarja ki egyik a masikat...a tanarod nem gondolta at igazan es helyesen a kerdest
Azert jo latni, hogy milyen sokan hiszunk...en voltam hitetlen is, tudom mirol beszelek, meg mindig jobb hinni es igy elni, ez a legjobb eroforras a foldon, meg akkor is, ha a hivo embert van aki gyenge, menekulo bunkonak tartja
Ha vallásos iskolában tanulsz ilyen kérdést nem raknak fel.
Miért nem az a kérdés: Ön hívő? A válaszom: igen, tehát 2.
Üzenem az ősrobbantóknak ki tette oda az anyagot?
Isten szamunkra elerhetetlen tudassal rendelkezo szemely, a Biblia emlitest tesz rola hogy sajat kepmasara teremtette az embert, tehat valoszinuleg mi hasonlitunk ra, nem feltetlen kullemre, de tulajdonsagra.Biblia, Zsidoknak irt level 11resz 3 vers Hit altal fogjuk fel, hogy a vilagrendszerek Isten szavara szervezodtek rendbe, ugy hogy amit latunk, az azokbol lett, amik nem valnak lathatova.
.
Sajnálattal látom, hogy egy bizonyítatlan elmélet (1.), és egy teljes sületlenség (2.) közül kell csak választanunk.
Én annyit mondok, hogy nem teremtés.
kedves aszinkronforgogep!
Akkor valld azt, hogy a majmoktól származunk.
Én és úgy látom sok mindenki más (így a Szenteste lévén is), azt tartjuk, hogy Isten teremtette a világot.
De nyilván ez hit kérdése, aki nem hallott róla gyerek korában, az nem fogja azt mondani, hogy Isten teremtette a világot.
Egyik választási lehetőség sem helytálló,mivel nincs bebizonytva egyik sem.Ezek csak elméletek,mert senkinek sincs épkézláb ötlete,arra vonatkozóan,hogy hogyan keletkezett a világegyetem.valamelyiket a kettő közül csak akkor válassza az ember,ha elhiszi.Tehát hit kérdése,hogy melyiket válasszuk ki.Én egyiket sem hiszem el,mert egyiknek sincs alapja.
1.:Ősrobbanás:
A semmiből egyszer csak történik egy robbanás és létrejön a világ?Ez lehetetlen...
2.:Isten:
Isten hogyan lett?Itt már meg is áll a "tudomány".(arról nem is beszélve,hogy hogyan lett volna képes minderre)
Összegezve:
Nem lehet erre a kérdésre válaszolni,mivel nincs bizonyíték egyik állításra sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!