Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan keletkezett a világ?...

Hogyan keletkezett a világ? /Statisztikai Felmérés! /

Figyelt kérdés

Iskolában feladat, hogy felmérést kell készíteni, hogy a világ hogyan keletkezett.

1. Ősrobbanás

2. Isten

2010. szept. 16. 18:02
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
1
2010. szept. 25. 00:02
 42/48 anonim válasza:
2.
2010. szept. 25. 11:41
 43/48 anonim válasza:
0%

2 es orulok, hogy vagyunk egy paran. de szerintem sem zarja ki egyik a masikat...a tanarod nem gondolta at igazan es helyesen a kerdest

Azert jo latni, hogy milyen sokan hiszunk...en voltam hitetlen is, tudom mirol beszelek, meg mindig jobb hinni es igy elni, ez a legjobb eroforras a foldon, meg akkor is, ha a hivo embert van aki gyenge, menekulo bunkonak tartja

2010. szept. 25. 11:55
 44/48 anonim ***** válasza:

Ha vallásos iskolában tanulsz ilyen kérdést nem raknak fel.

Miért nem az a kérdés: Ön hívő? A válaszom: igen, tehát 2.

Üzenem az ősrobbantóknak ki tette oda az anyagot?

2010. szept. 25. 16:38
 45/48 Gyula Hargitai ***** válasza:

Isten szamunkra elerhetetlen tudassal rendelkezo szemely, a Biblia emlitest tesz rola hogy sajat kepmasara teremtette az embert, tehat valoszinuleg mi hasonlitunk ra, nem feltetlen kullemre, de tulajdonsagra.Biblia, Zsidoknak irt level 11resz 3 vers Hit altal fogjuk fel, hogy a vilagrendszerek Isten szavara szervezodtek rendbe, ugy hogy amit latunk, az azokbol lett, amik nem valnak lathatova.

.

2010. dec. 22. 04:41
 46/48 anonim ***** válasza:

Sajnálattal látom, hogy egy bizonyítatlan elmélet (1.), és egy teljes sületlenség (2.) közül kell csak választanunk.

Én annyit mondok, hogy nem teremtés.

2010. dec. 23. 12:07
 47/48 anonim ***** válasza:

kedves aszinkronforgogep!

Akkor valld azt, hogy a majmoktól származunk.

Én és úgy látom sok mindenki más (így a Szenteste lévén is), azt tartjuk, hogy Isten teremtette a világot.

De nyilván ez hit kérdése, aki nem hallott róla gyerek korában, az nem fogja azt mondani, hogy Isten teremtette a világot.

2010. dec. 24. 18:43
 48/48 anonim válasza:

Egyik választási lehetőség sem helytálló,mivel nincs bebizonytva egyik sem.Ezek csak elméletek,mert senkinek sincs épkézláb ötlete,arra vonatkozóan,hogy hogyan keletkezett a világegyetem.valamelyiket a kettő közül csak akkor válassza az ember,ha elhiszi.Tehát hit kérdése,hogy melyiket válasszuk ki.Én egyiket sem hiszem el,mert egyiknek sincs alapja.

1.:Ősrobbanás:

A semmiből egyszer csak történik egy robbanás és létrejön a világ?Ez lehetetlen...

2.:Isten:

Isten hogyan lett?Itt már meg is áll a "tudomány".(arról nem is beszélve,hogy hogyan lett volna képes minderre)

Összegezve:

Nem lehet erre a kérdésre válaszolni,mivel nincs bizonyíték egyik állításra sem.

2012. okt. 18. 02:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!