Hogyan keletkezett a világ? /Statisztikai Felmérés! /
Iskolában feladat, hogy felmérést kell készíteni, hogy a világ hogyan keletkezett.
1. Ősrobbanás
2. Isten
Nem tudja senki.
1. Az ősrobbanás csak egy elmélet, amit a megfigyeléseinkre alapozunk, és az univerzum jelenlegi formájának kialakulására vonatkozik. Még bebizonyítani nem sikerült, csak időben (nagyjából) elhelyezni. Legalább szól mellette valami.
2. Ez megint csak egy elmélet, amit nem igazán értem, hogy mire alapoznak, és mivel bizonyítanak, mivel mindig azt kapom, hogy ő anyagi eszközökkel megtapasztalhatatlan, de mégis lehet érezni, hogy van. Ez kicsit furcsa. Mint egy képzelt barát?
Szerintem lesz még ezeknél jobb elmélet is. A helyeset úgy is sikerül majd bebizonyítani.
Majd ha biztosat lehet mondani, legalább a világ jelenlegi formájának kialakulásáról, akkor állást foglalok.
18:29!
Tudod mikor fogod biztosan tudni? Csak ha meghaltál. Szar ügy szerintem is.
18:55!
Nem ostobaságnak, de nem is önteltségnek nevezném. Hanem HIT-nek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!