Ki látta már a Szűzanyát? Milyen volt?
Figyelt kérdés
Élménybeszámolókat kérnék jelenésekről, nem trollokat!2022. ápr. 26. 20:39
11/12 A kérdező kommentje:
De embereknek jelenik meg! Á, az egész hit kérdése! Ha nem hiszel, persze hogy csak ilyen realista szemmel nézed az egészet! De a Szűzanya igenis létezik! Embereknek jelenik meg! Csomó csodás gyógyulás történt amikor az emberek a közbenjárását kérték, Lourdes-ról nem is beszélve! Én személyes élménybeszámolókra vagyok kíváncsi!
2022. ápr. 29. 21:58
12/12 anonim válasza:
"De embereknek jelenik meg! "
Én is azt mondom. Beteg embereknek.
" Á, az egész hit kérdése! Ha nem hiszel, ..."
Ha valaki azt állítaná hogy megjelent neki Abraham Lincoln vagy Odin akkor azt nem hinnéd el őrültnek néznéd. De ha valaki azt állítja hogy Mária jelent meg neki akkor azt egyből elhiszed mert el akarod hinni. Pedig mind a kettő pont ugyan olyan valóságos volt. Csak az egyikben hinni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!