Ki látta már a Szűzanyát? Milyen volt?
Én is láttam. Utána értettem csak meg, hogy az emberek alapvetően jók. A legdurvább horror film egy rozsaszín kis tini álom volt utána. A részleteket nem írom le, mert Isten káromlás volna és nem hinném, hogy fel tudnád dolgozni. Egyszer próbáltam elmesélni egy papnak és egy nihilista önimádó sátánistának, de mindkettő saját kezűleg vetett véget az életének. (az ügyet meg a titkos szolgálatok lezárták, mert aki jobban belecsöppent is kegyetlenül halt meg).
Azóta minden este hallom őt nevetgélni az ágy mellett a kis Jézussal együtt....és tudom, hogy én következem...pontosabban nem én, hanem ők...
Igen. Lehet hogy létezett a bibliai szűz Mária (az más kérdés hogy mennyire felelt meg a leírtaknak). Aki azóta már meghalt egy ideje.
Szóval továbbra is ha halottakat látó embereket keresel akkor svindlereket vagy beteg embereket keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!