Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki látta már a Szűzanyát?...

Ki látta már a Szűzanyát? Milyen volt?

Figyelt kérdés
Élménybeszámolókat kérnék jelenésekről, nem trollokat!
2022. ápr. 26. 20:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
16%
Jól nézett ki!
2022. ápr. 26. 20:45
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Múltkor egy meccsen kaptam egy maflast, akkor egy pillanatra láttam.... Aranyos, szerény, fejkendős néni volt.
2022. ápr. 26. 20:46
 3/12 A kérdező kommentje:
Normális, komoly válaszokat kérnék!
2022. ápr. 26. 20:47
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Normális és komoly választ adtam.
2022. ápr. 26. 20:50
 5/12 anonim ***** válasza:
42%
Mondd meg mit írjunk, mi számít komolynak!
2022. ápr. 26. 20:53
 6/12 anonim ***** válasza:
18%

Én is láttam. Utána értettem csak meg, hogy az emberek alapvetően jók. A legdurvább horror film egy rozsaszín kis tini álom volt utána. A részleteket nem írom le, mert Isten káromlás volna és nem hinném, hogy fel tudnád dolgozni. Egyszer próbáltam elmesélni egy papnak és egy nihilista önimádó sátánistának, de mindkettő saját kezűleg vetett véget az életének. (az ügyet meg a titkos szolgálatok lezárták, mert aki jobban belecsöppent is kegyetlenül halt meg).

Azóta minden este hallom őt nevetgélni az ágy mellett a kis Jézussal együtt....és tudom, hogy én következem...pontosabban nem én, hanem ők...

2022. ápr. 26. 22:36
 7/12 anonim ***** válasza:
47%
Egész biztos a három gyermek látta az 1910-es években, de már akkor sem hittek nekik. Pedig leírás is van róla, de még most sem hisznek nekik.
2022. ápr. 27. 18:16
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha normális komoly válaszokat akarsz akkor ajánlom neked az elmegyógyintézetek felkeresését. Oda szokták beutalni azokat akik nem létező dolgokat látnak. (de lehet akár a neurológián is talán)
2022. ápr. 27. 19:08
 9/12 A kérdező kommentje:
A Szűzanya igenis létezik!
2022. ápr. 28. 17:49
 10/12 anonim ***** válasza:
51%

Igen. Lehet hogy létezett a bibliai szűz Mária (az más kérdés hogy mennyire felelt meg a leírtaknak). Aki azóta már meghalt egy ideje.

Szóval továbbra is ha halottakat látó embereket keresel akkor svindlereket vagy beteg embereket keresel.

2022. ápr. 28. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!