Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szűzanya jelenések,vélemény?

Szűzanya jelenések,vélemény?

Figyelt kérdés
A minap megnéztem a Gonosz csoda című filmet,ez inspirálta a kérdésemet.Mit gondoltok ezekről a jelenésekről mint például a fatimai?Illetve nagy általánosságban is érdekel,szerintetek a korunkban csodának ismert események isteni eredetűek vagy a gonosz ölt báránybőrt?
2021. aug. 4. 00:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%
Az ószövetségben Isten kijelentette hogy az utolsó napokban az Úr nagy napja előtt ("És lészen azután, hogy kiöntöm lelkemet minden testre, és prófétálnak a ti fiaitok és leányaitok; véneitek álmokat álmodnak; ifjaitok pedig látomásokat látnak" ) megszaporodnak ezek a jelenségek. De az ellenség is nagyobb erővel dolgozik, erre Jézus figyelmeztet hogy hamis próféták és krisztusok támadnak és sokakat elhitetnek. Ha istentől származik egy jelenés, akkor annak határozott, a bibliával, Isten szavával ellentétben nem álló üzenete kell hogy legyen. Könnyező, vérző szobrok, meg olyan jelenések hogy csak megjelent Mária és ott volt és nem mondott nem csinált semmit, ezek egyértelműen hazugságok, többnyire a pénz miatt csinálják hogy az emberek oda zarándokoljanak. A Mária jelenéssekel nekem főképp sok problémám van. Némelyek úgy tisztelik mint az ég kiralynőjét (Asera ill Astarot). A Mária kultusz nem más mint ennek a pogány balvanyimadasnak modern formája. Jeremias 7 illetve jeremias 44.
2021. aug. 4. 07:10
 2/11 anonim ***** válasza:
54%

Én reformatusként elhiszem hogy tényleg megjelenik Mária itt ott, anyut megkérdeztem és ő még inkább elhiszi mint én pedig egyvallásuak vagyunk. Anyu még jobban elhiszi a jelenéseket. Az nem igaz hogy nem mond semmit mert anyu halottá rádióban hogy 3 gyereknek titkokat árult el a világ jövőjéről és nem volt szabad elmondják senkinek. Börtönbe is tették őket meg kínozták és mégsem mondták el amit a Szűzanya mondott nekik, és mind a hárman kolostorba vonultak. Én egy a Meglepetés magazinban olvastam hogy a koronavírus éve előtt egy magyarolszági templomban konnyezni kezdett Szűz Mária és napokig sírt. Meg az interneten olvastam hogy valakiknek megjósolta a kommunizmust.

Szerintem.....mit mondjak....ezekben van valami. Én biztos hogy nagyon megijjednék ha látnák egy Mária szobrot konnyezni.

2021. aug. 4. 07:35
 3/11 anonim ***** válasza:
25%
A gonosz ölt báránybőrt. A sátán jelenik meg világosság angyalaként. Persze ezt az írni-olvasni sem tudó fatimai gyerekek nem látják át sajnos. :(
2021. aug. 4. 11:29
 4/11 KZitus ***** válasza:
91%

Szia

Egy rendező elsősorban a film bevételére gondol amikor készíti a filmjét, nem az igazságra

2021. aug. 4. 20:42
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
A fatimai jelenés megtörtént, én és mások katolikusok is hiszik. Több ezer szemtanú volt rá és rengeteg vizsgálat is követte.
2021. aug. 5. 11:21
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat🙂 Nem a jelenéseket vitatom,csupán az érdekelt ki kit gondol melyik oldal,a jó vagy a rossz a kiváltója.
2021. aug. 5. 18:18
 7/11 anonim ***** válasza:
38%
Amikor a sátán megjelenik női alakban, az is megtörténik, erre figyelmeztet a Biblia is, hogy ne higgyünk az ilyen típusú jelenéseknek. Nem az a baj, hogy nem történt semmi, és valaki valótlant állít, hanem az, hogy a sátán jelenik meg a világosság angyalaként, és becsapja a szemtanúkat.
2021. aug. 5. 20:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Az lenne jó ha keresztény reformátusok is eljutnak ilyen Máriás helyekre ahol megjelenik. Mi nem vagyunk katolikusok és objektíven én látnánk a dolgokat. Mondjuk ha hallanánk Szűz Mária hangját akkor megkérdezném tőle hogy tényleg a Szuzanya- e vagy a Sátán mert a Bika írja hogy a Sátán is villagosag angyalakent jelenik meg és erről mondjon véleményt nekem. Ha nem tudná a Szűzanya mondani semmit akkor a Sátán az ha mondaná valamit akkor a Szűzanya. Kérdések keresztutebe kell tenni és kiderül a jelenések valódiságát vagy hazugsága. Egy katolikus elhiszi de egy református Objektivebb.
2021. aug. 5. 20:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Biblia
2021. aug. 5. 20:57
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek🙂
2021. aug. 5. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!