Mi a véleményed arról hogy Jézus második eljövetelét hologrammokkal fogják meghamisítani?
Hang is lesz meg minden.
(Gondolom az új világrend miatt csinálják)
"Ezt honnan szeded? Testben támadt fel, nem szellemként." - írod.
Én a Bibliából ismerem a feltámadását. Ott az van írva:
"Hiszen Krisztus is egyszer s mindenkorra meghalt a bűnökért, egy igazságos személy igazságtalanokért, hogy Istenhez vezessen titeket. Testben ölték meg, de szellemben kelt életre+." 1Péter 3:18
Istennek az volt a szándéka, hogy Fia mennyei életet nyerjen, nem pedig hogy mint ember tovább éljen a földön. Ez szükségessé tette, hogy Jézus szellemi személyként támadjon fel, mivel a húsból és vérből való személyek nem élhetnek a mennyben. Pál apostol írta: „Hús és vér nem örökölheti Isten királyságát, sem a romlandóság nem örökölheti a romolhatatlanságot.” — 1Kor 15:50.
Az a tény, hogy Jézus nem testben támadt fel, megmagyarázza, miért nem ismerte fel Őt a két tanítvány és Mária Magdolna a feltámadás utáni fizikai megjelenései alkalmával. Csak abból állapították meg, hogy ki volt, amit mondott, vagy amit tett. — Lukács 24:13-31; János 20:14, 15.
Igaz, hogy a kételkedő Tamás érdekében Jézus valóban megjelent a szegek nyomával a kezein és a lándzsa-ütötte sebbel az oldalán mint fizikai bizonyítékkal (János 20:24-29) De még ezzel a megnyilatkozással kapcsolatban is bizonyítékunk van arra, hogy Jézus ideiglenesen materializálódott fizikai hústestben. Az egyik szemtanú, János apostol így számol be erről: „Jézus eljött, jóllehet az ajtók zárva voltak és megállt közöttük”. (János 20:26) János apostol nyilván nem jegyezte volna meg ezt, ha Jézus egyszerűen kinyitotta volna az ajtót és testileg belépett volna a szobába. Jézus nyilván hirtelen jelent meg a tanítványai között; a bezárt ajtó nem gátolta meg a bejövetelét. Ez olyasvalami volt, amelyet hústestben az ember képtelen lenne megtenni. De a materializálódó szellemi személy megteheti.
😊 ahova a Mózes teste.
Isten eltüntette mindkettőt. Ez egy Teremtő Istennek nagy dolog?
"Lássátok meg az én kezeimet és lábaimat, hogy én magam vagyok: tapogassatok meg engem, és lássatok; mert a léleknek nincs húsa és csontja, a mint látjátok, hogy nékem van"
Tehát Jézus maga mondja, hogy testben támadt fel. Ne vitatkozzunk vele, csak fogadjuk el, amit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!