Jézuska zsidó?
A zsidók a legjobbak. Kicsiként kezték és mire vitték :)
A nem zsiókkal szemben, csak a természet törvényét betartva: Az erősebb marad életben".
Pénz, média, politika, víz.
Ügyesen összefogtak, és nagyon sokra vitték. Büszke vagyok, h ilyen emberek is élnek még a földön.
Rengeteg képzelgés és pletyka terjeng róluk. Én annak örülnék a legjobban, ha igaz lenne, h leakarják redukálni a világ népességét a jelenlegi 5%-ra. Akkor kivirágozhatna a bolygó, a pusztulás helyet, és a kissebb ember populációt könnyebb lenne irányítani, ami erősebb, gyorsabb és tudatosabb fejlődést jelentene.
Mert hát be kell vallani, hogy nincs még egy élőlény a földön aki a saját élőhelyét pusztítaná el. Talán a vírusok, de ők nem teljesen élők :)
Jövőre megyek egyetemre, és miután elvégeztem, remélem befogad a zsidó közösség. Már nagyon rég óta figyelem ezt az egészet, és nagyon sajnálnám, ha csak kitaláció lenne, hogy ekkora a befolyásuk. Mi is lenne akkor a világg :(
(Attila)
Összhangban lenne azzal, hogy miért a zsidók a "kiválasztott nép" :-))
Egyébként a kereszténység maga is egy keleti vallás nem európai eredetű lehet.
bezárták a LIPÓT-ot..és most netet telepítettek a maradék gyogyóba.Ez azért jó ötlet.
Az eredeti kérdés persze csak vicc volt. A kérdező kevés ajándékot kapott karácsonyra...
Jézus zsidó volt. Zsidó nevén: Jesua ben Josef.
de nem volt messiás, mert nem váltotta be a messiási ígéretet, miszerint béke és jólét köszönt be az egész Földre. ennek ellenkezője történt, elhagyta vallását, és népét, a zsidóságot a rómaiak szétverték és Izraelből elűzték utána 100 évvel (130 körül).
Nem mindegy,nem ez a lényeg!!!!
Nálad a pont. Engem is ez foglalkoztat legkevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!