Nem vagyok vallásos,nem gyakoroltam soha,bibliát sem ismerem,ezért is teszem fel a kérdést,hogy okodosodjak.Tehát:Az ázsiai,ferde szemű emberek,hogy születtek a Földre?
Ha ilyen téren okosodni akarsz akkor a biológiát javaslom.
Ezenfelül Ádám és Éva története még most sem egy szó szerint értelmezendő történet.
Elég érdekes a megközelítésed. :)
Én keresztény vagyok, de kicsit máshogy vélekedem a kérdésről. A Bibliának nem szabad minden szavát a szó maga értelmében értelmezni.
A hatnapos teremtéstörténet egy a zsidók felfogása szerinti, az ő akkori villágukba illő történet. Bárki, aki azzal próbál beleállni a Bibliába, hogy miért találunk ősember, dinoszaurusz maradványokat, ha a Bibliában nincsenek benne, rosszul értelmezi a könyvek könyvét.
Ui.: honnan tudod, hogy Ádám és Éva nem voltak ázsiaiak? :D
Ádám és Éva története egyfelől az emberiség születésének a történetét mutatja be (hogy mitől más az ember, mint az állatok), másfelől minden egyes ember személyes története is.
Nem szó szerint kell értelmezni, ahogy nem értelmezték szó szerint a történet keletkezésekor sem. A szerzőnek sem ez volt a szándéka: nyilván ott sem volt a szerző a teremtéskor. Egészen más okból íródott.
Szóval a "Biblia szerint" nyugodtan támaszkodj arra, amit a rasszok kialakulásáról az antropológia mond.
"Ui.: honnan tudod, hogy Ádám és Éva nem voltak ázsiaiak? :D"
Hát igen Biblia nem irja a rasszukat lehet ádám kan nigger volt éva meg valami ázsiai csajszi vagy éva volt néger ádám meg ázsiai
"Nem vagyok vallásos,nem gyakoroltam soha,bibliát sem ismerem,ezért is teszem fel a kérdést,hogy okodosodjak.Tehát:Az ázsiai,ferde szemű emberek,hogy születtek a Földre?"
Itt az ideje iskolába járni és majd a genetikában az epigenetikai résznél figyelj nagyon. A genomban neked is rengeteg olyan infó van, ami nem lesz manifeszt
"Na ja, de akkor meg honnan jönnek a kékszemű szőkék? Biztos az ufóktól..."
Másik professzor ... Utána kellene nézni a kék szem kialakulásának...
És rossz hír mindenkinek. Ádám és Éva sztorija szó szerint értendő. Bőven igazolva van.
De persze ez az ateisták és az álkeresztények fóruma, amint látszik is :)
Már nem azért de az ázsiaiak eredetét,kinézetét soha nem tanították!
Még 1x mondom a bőrszín, hajszínnel kapcsolatos dolgokkal szerintem mindenki tisztában van. De az ázsiaiak arcára lehet mondani azt, hogy torz. Az nem tud az éghajlat hatására más lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!