Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves keresztény mi a vélemén...

Kedves keresztény mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Sziasztok sokan írjátok hogy troll vagyok. Most megmutatom nektek, hogy nem az én írásaim.. hanem ezé a Roma pásztoré..ő egy cigány zenész de megtért hívő, és tanulta az ígéket és otthon a házában egy kisebb épületben tart gyûlekezetet kb 50-60an járnak oda engem is anno ő zavart be.. nincs neki pásztori szakmája. Mit gondolsz róla? Szerinted szekta? Kérlek ne töröljétek ki.. kíváncsi lennék véleményetekre.. szekta? Vagy jó pásztor? Köszönöm szépen, ha válaszoltok.. nekem anno teljesen ki mosta a fejem. Azóta is néha még szorongok..

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. márc. 26. 14:12
 1/6 A kérdező kommentje:
Kattints a linkekre
2022. márc. 26. 16:20
 2/6 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem minden prédikátornak vagy tanítónak vannak jó gondolatai meg rosszak is. Például nekem is, meg az általad idézett Sügöle Jenőnek is. Ezért nem lehet megúszni, hogy saját magad is kutasd a Bibliát. Hiszen elsősorban Jézushoz kell elkötelezettnek és hűségesnek lennünk, nem emberekhez, Tőle kell elsősorban tanulnunk, és nem pedig vallási vezetőktől.

Egy keresztény vallási vezetőben szerintem akkor lehet nagyobb bizalmunk, ha nem képmutató, ha megmutatja magáról nem csak a szépet és jót, hanem a csúnyát és a rosszat is. Ha engedi magát megimerni, például engedi, hogy együtt tölts vele sok időt, akkor láthatod, hogy az élete és a cselekedetei arról szólnak-e, hogy szereti Istent és az embertársait vagy sem. A kereszténység nem annyira egy vallás, elsősorban a szeretetről szól. Elsősorban arról a szeretetről, ahogyan Isten szeret minket. Másodsorban ebből, Isten szeretetéből táplálkozva annak az élethosszig való tanulása, hogyan tudunk Jézus képére formálódva szeretőbb emberré válni. Jó lenne, ha az egyház erről szólna.

Stefán

2022. márc. 26. 18:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Óh már megint ez.... Nem unod még kérdező?
2022. márc. 26. 20:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az a gond, hogy Sugole jeno Paradi és hasonló nevektől szokott vírusos e-mail jönni, ezért az IT-s szakember tanácsát szoktam megfogadni: "Azonnal kitörölni!"
2022. márc. 26. 21:07
 5/6 anonim ***** válasza:
36%

ne kezdd már megint

már leírták százszor, hogy ne olvasd

és ne hazudj, hogy tőle volt eddig minden, te találod ki az álkérdéseket, naponta többször, évek óta

aztán meg küldözgeted a mocskos, fenyegető privátokat

most tiltottak le megint, hogy mertél megint visszajönni?? ez hihetetlen

2022. márc. 26. 23:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Képe alapján nagyon rossz embernek tűnik.
2022. márc. 29. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!