Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények kire szavaztok...

Keresztények kire szavaztok Április 3-án? Csak keresztény hívő életet élők válaszát várom.

Figyelt kérdés

Keresztény

Keresztény életet élők. Nem tudom eldonteni hogy ellenzék vagy Fideszre szavazzak e. Mint Krisztus követője kire szavazzak? Ti kire fogtok, ? nem hívők, ateisták kérem most ne válaszoljanak, csak Keresztények

2022. márc. 26. 12:01
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
64%
20-as, így van, egyre többen lesznek, erről ír a Biblia, hogy az utolsó időkben nyíltan fog folyni a törvénytaposás. Nekünk, keresztényeknek az a feladatunk, hogy világítsunk az egyre sötétebb világban. Nem a kormányba, politikusokba vetem a reménységemet, de úgy gondolom, hogy az én részemet megteszem, és olyan pártra szavazok, amelyik leginkább képviseli a keresztény értékrendet. De ennél még fontosabb az ima, amit nekünk, keresztényeknek komolyan kell vennünk, hogy imádkozzunk az ország vezetőiért. Ezt tettem eddig is, és fogom tenni április 3 után is, akárki is nyeri meg a választást.
2022. márc. 29. 19:50
 22/31 anonim ***** válasza:

Sehol sem ír ilyet a Biblia, ráadásul a homoszexuális emberek száma egészen konstans, pont annyi volt arányosan nézve az össze népességhez 2000, 1000 éve, mint most.

2022. márc. 29. 19:53
 23/31 anonim ***** válasza:
0%
22-es ez olyan elvakult, mint aki azt mondja nincs globális felmelegedés, mert ugyanilyen éghajlat volt 10, 50, 100, 2000 éve. Csak ugye tudjuk, hogy tévednek. Mit gondolsz, az arab országokból azért jönnek ide, mert ott unják az életüket? Régen "keleti kényelem" volt, ahogy tartotta a mondás. Most meg ide akarnak jönni ebbe a nyomorgó magyar földre, ahol rabszolgaként dolgozunk. Ki az az idióta, aki önként rabságban akar lenni?
2022. márc. 29. 19:59
 24/31 anonim ***** válasza:

Tehát szerinted a Föld felmelegedése okozza az emberek "melegedését" is? Vagy mi köze a kettőnek egymáshoz? :D

Senki nem akar idejönni a "nyomorgó magyar földre", mindenki nyugatra akar menni. Gondolom segélyből megélni. De ennek újfent nincs semmi köze a kérdéshez.

2022. márc. 29. 20:02
 25/31 anonim ***** válasza:
40%
24 mind a kettő tagadás, ez a közös benne.
2022. márc. 29. 20:04
 26/31 anonim ***** válasza:
Értem, tehát lehet mondani bármekkora ökörséget, nem szabad tagadni. Gondolom te se tagadod, hogy marslakók járnak köztünk.
2022. márc. 29. 20:09
 27/31 anonim ***** válasza:
26-os most ez hogy jön ide, időjárást és LMBTQ embert láttál már, de marslakót nem hiszem. Azért totál hülyeségeket ne mondjál ;))
2022. márc. 29. 20:43
 28/31 anonim ***** válasza:
Sokan a globális felmelegedésre is azt mondják, hogy nincs, pont úgy tagadják, mint te a marslakókat. Mások már véltek látni marslakót és szerintük élnek is a Marson. Ahogy te állítottál valamit, úgy bárki állíthat bármit. Viszont állításod nincs alátámasztva tudományos kutatással. Nem is lehetne, mivel azok azt mondják, amit én fentebb. Hogy semmivel se él ma több homoszexuális (természetesen arányaiban), mint 2000 vagy 1000 éve.
2022. márc. 29. 22:43
 29/31 anonim ***** válasza:
2022. márc. 30. 10:58
 30/31 anonim ***** válasza:

Senkire, mert a a világi kormányzás a világ dolga, a miénk pedig az, hogy a saját cselekedeteinkben legyünk jók, építsük Krisztus testét, ami az egyház, a mennyek országa.

Meg amúgy sincs párt sem olyan, aki teljesen Jézust képviselné, de talán nem is lehet olyan, de még ha létezhet is olyan politikus, aki Jézust képviseli, akkor sem tudhatunk róla semmit. Ki tudja ki kinek az ügynöke, ki kit fizetett le. Meg amúgy sem kötelezi őket semmi arra, hogy betartsák azt, amit a programukba ígértek. Akár az első napon megszeghetik azt, amit ígértek. Például ki állíthatja meg Orbánt, hogy akár NATO fegyvereket küldjön Ukrajnába a nyerése első napján? Vagy ugyanúgy ki tudja, hogy Márki-Zay nem-e kötelezővé tenné az oltásokat annak ellenére, hogy megígérte, hogy nem fogja?

Ráadásul annak ellenére szinte alig tudok a programokról, meg az egész rendszerről, hogy azért valamennyire figyeltem a híreket és így nem akarok meghozni egy olyan döntést, amiről nem tudok sokat.

2022. ápr. 2. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!