Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények kire szavaztok...

Keresztények kire szavaztok Április 3-án? Csak keresztény hívő életet élők válaszát várom.

Figyelt kérdés

Keresztény

Keresztény életet élők. Nem tudom eldonteni hogy ellenzék vagy Fideszre szavazzak e. Mint Krisztus követője kire szavazzak? Ti kire fogtok, ? nem hívők, ateisták kérem most ne válaszoljanak, csak Keresztények

2022. márc. 26. 12:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
55%

Akkor te szavazz a fideszre, ahol pedofilokat védelmeznek, meleg orgiákra járnak, stb...

2022. márc. 27. 14:17
 12/31 anonim ***** válasza:

@11

A logikád mentén egyik oldalra se lehetne szavazni.

Nem vallási vezetőkre szavazunk hanem politikai célokra.

2022. márc. 27. 14:23
 13/31 anonim ***** válasza:

Az előző hozzászólásodban te se politikai célokat soroltál fel szerintem...

2022. márc. 27. 14:25
 14/31 anonim ***** válasza:
Az én válaszom a @6-os,és csak a másik 3 pipás helyett irtam neked.
2022. márc. 27. 16:27
 15/31 anonim ***** válasza:
28%
Fidesz. Tíz éve nem szavazok, mióta külföldön élek, de ez a gyermekvédelmitörvény-ellenesség kiverte nálam a biztosítékot, és eldöntöttem, hogy most elmegyek szavazni. Annál is inkább, mert most nyáron már végleg hazaköltözünk, és nem szeretném, ha a gyerekeim meleg- meg transzpropagandának lennének kitéve az iskolában.
2022. márc. 27. 21:47
 16/31 anonim ***** válasza:
50%

Ha ilyen hülye vagy, akkor inkább maradj kint, ahol vagy. Melyik itthoni iskolában van ilyen állítólagos propaganda? Én is tanítok és egész biztosan tudom, hogy nincs.

2022. márc. 27. 22:40
 17/31 anonim ***** válasza:
41%

16-os, a kérdező kérését tartsd tiszteletben, hogy csak hívő keresztény írjon. Ilyen hangnemmel te nyilvánvalóan nem vagy az. Örülök, ha a te iskoládban nem volt ilyen, de nem is írtam olyat, hogy minden iskolában volt. Az viszont tény, hogy az lmbtq szövetség célja, hogy a tanterv része legyen, erre ki is dolgoztak egy programot.

"Néhány Norvég Alap által támogatott civil szervezet már 2013 és 2014 között is tartott LMBTQ-érzékenyítő előadásokat a hazai iskolákban. Összesen 19 iskolai intézményben jártak, 44 foglalkozást tartottak. Ezeken ezer fiatal vett részt. A Magyar LMBTQ Szövetség pedig már 2012-ben azt követelte, hogy a szexuális irányultság és a nemi identitás ügye jelenjen meg a tantervekben."

Itt pedig konkrét iskolák is említve vannak, ahol volt ilyen jellegű érzékenyítés:

[link]

2022. márc. 27. 22:49
 18/31 anonim ***** válasza:

Te kevered a kereszténységet a fidesz szektával, semmi köze e kettőnek egymáshoz. Az álhírgyáros origo cikkek pedig teljesen hidegen hagynak, tömegével vesztik a helyreigazítási pereket, mert az se igaz, amit kérdeznek.

2022. márc. 27. 22:59
 19/31 anonim ***** válasza:
52%

18-as, én nem keverek semmit. Leírtam a szempontjaimat, hogy miért szavazok a Fideszre. Egy szóval sem mondtam, hogy ők keresztények lennének. De ők képviselik azt a jelenlegi politikai palettán, ami számomra fontos.

Az Origo tényleg sok esetben nem megbízható, itt viszont a Magyar Nemzetet idézi, és az iskolák sem tagadták, hogy érzékenyítő foglalkozás volt náluk, volt, ahol fénykép is készült, szóval ezzel kapcsolatban nem indított senki helyreigazítási pert.

A te dolgod, ha nem akarod elhinni a valóságot. Esetleg megnézheted még ezt a linket, ahol megtalálod a Labrisz egyesület által kidolgozott oktatási segédanyagot. Ők is nyíltan leírják a céljukat:

[link]

2022. márc. 27. 23:14
 20/31 anonim ***** válasza:
0%
19-es az a gond, hogy a mai világban egyre több lesz majd a meleg, leszbi, stb. ember. Ennek nem tudsz gátat szabni, mert ezek az emberek még jobban harcolnak azért , hogy elfogadják őket. Nem érdekli, hogy betegnek minősítik őket, mert ők magukat nem tartják annak. Igen, az iskolában lesz majd gitározós transzvesztita, ahogy láttam egy youtube videót is erről, amit egy buuzi linkelt be itt a vallás rovatban.
2022. márc. 29. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!