Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hit Gyülekezete istentisztelet...

Hit Gyülekezete istentiszteleteire, ami szerdán és szombaton van Budapesten, milyen ruhában szoktak menni az emberek? Kosztümben, öltönyben vagy lehet "hétköznapi" ruhában is menni?

Figyelt kérdés

2022. márc. 24. 09:32
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
37%

"Erdekes, mert a katolikus misen valo megjelenesre ugyanez vonatkozik. Pl. nem lehet lathato a nok valla. Ez sokszor ki is van irva a templom bejaratanal."

Igen, a katolikus templomban. És nem az ifjúsági táborban. Egy katolikus nő a hétköznapokon úgy öltözködik, ahogy akar, senki nem fogja megbélyegezni, ha kilóg a térde vagy a válla. Én egyetlen egyszer mentem el egy hgy-s ifjúsági konferenciára, ötven fok volt árnyékban, és a rendezők folyamatosan a lányok öltözékével voltak elfoglalva, rászóltak arra, akinek, ha leült kint volt a térde, meg ilyenek. És ez nem istentiszteleten volt, hanem egy balaton-parti táborban. (Ahol persze a strandra nem lehetett lemenni, mert az már végképp erkölcstelen lett volna.)

Lehet itt gúlyolódni, hogy "én kis pszichológus", de amit írtam, nem én találtam ki. A hétköznapi öltözködés ilyen szintű beszabályozása szektás, és a Bibliával sem támasztható alá.

2022. márc. 25. 18:46
 22/50 anonim ***** válasza:
63%
Az ifjúsági konferencia se hétköznapi élet, hanem szellemi tábor, de nem akarlak kibillenteni, nyugodtan maradj meg a sértettségedben es az igazadban.
2022. márc. 25. 19:30
 23/50 A kérdező kommentje:
Azt még meg tudjátok írni, hogy előre be kell jelentkezni vagy csak elmegy az ember és ennyi?
2022. márc. 25. 21:31
 24/50 anonim ***** válasza:
44%

22

Ha annyira szellemi az a tábor, talán nem az öltözködéssel kellene foglalkozni. Csak mondom.

2022. márc. 25. 21:41
 25/50 anonim ***** válasza:
83%

Aztán áruld már el, miféle szellemet zavar, ha kilátszik valaki térde?

A Kérdezőnek: nem kell bejelentkezni, odamész és kész. Senkinek nem fogsz feltűnni, sokan vannak, bár már jóval kevesebben, mint 10 éve.

2022. márc. 25. 21:54
 26/50 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi az infót.
2022. márc. 25. 22:22
 27/50 A kérdező kommentje:
Németh Sándor mindig ott van?
2022. márc. 25. 22:27
 28/50 anonim ***** válasza:
Nincs mindig ott. Nyáron hosszabb szabit vesz ki, néha meg csak úgy nincs.
2022. márc. 25. 22:36
 29/50 A kérdező kommentje:
Köszi. Mostanában ott szokott lenni,
2022. márc. 25. 22:58
 30/50 A kérdező kommentje:
Mostanában ott szokott lenni?
2022. márc. 25. 22:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!