A törökök vallása szerint van reinkarnáció?
Figyelt kérdés
2022. márc. 23. 03:30
1/8 Isti22 válasza:
Törökország jellemzően muszlim, az iszlámban pedig nincsen újjászületés.
2/8 anonim válasza:
Egyszer leszünk újrateremtve a Feltàmadàs Napjàn. Allah ítélkezik felettünk, majd megkezdjük túlvilági életünket úgy és ott ahogyan megérdemeljük.
3/8 A kérdező kommentje:
Csak ugye Nagy Szulejmán, milliók gyilkosa, mert szeret hódítani, valami paradicsomszerűbe került...
2022. márc. 23. 07:02
4/8 Isti22 válasza:
ma 07:02
A monoteista vallások túlvilág-koncepciója és az evilági, folytonos reinkarnáció teljesen más.
Egyébként honnan lehet tudni Szulejmánról, hogy a mennybe ment, amikor a Korán után élt? :)
5/8 anonim válasza:
Nincs, csak a távol-keleti vallások szerint.
6/8 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom hogy minden olyan uralkodó a mennybe megy aki dicsőségben hal meg. István király is Szent, tiszteljuk a mai napig Pedig elég sok ember vére tapad a kezéhez
2022. márc. 23. 08:50
7/8 Isti22 válasza:
ma 08:50
Szerintem próbálj meg nem hallomásból szerzett félinformációk alapján kijelentéseket tenni nyilvánosan, előbb járj utána. Az internet korában ez már igazán könnyű, nem kell könyvtárba menned, végiglapozni tucatnyi könyvet és reménykedni, hogy ott lesz a válasz valamelyikben. Bő húsz éve ilyen tudásért még vért kellett izzadnunk :)
8/8 A kérdező kommentje:
Mert az internet a színtiszta igazságot írja...
2022. márc. 23. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!