Hogyan lehet komolyan hinni a szcientológiában?
Most ide is írt néhány tagjuk, de nem ám elmondaná, miért ennyire fanatikusak, csak lehurrognak, hogy "te ezt nem értheted.." - hát akkor magyarázd el.
Mert én pl csak azt látom, amit itt a belinkelt south park epizódban is, hogy egy gonosz űrlény elrabolta a világ vezetőit, stb.
És a legviccesebb: a szcientológiai egyház nem azért perelte a south-osokat, mert "ez rágalmazás", hanem mert "kiadták egyházuk titkait"... Vagyis az a bajuk, hogy először alapos agymosást kell végezni az embereken, csak utána szabad tudniuk ezeket, különben rájönnek, hogy hülyeség... Sokat mondó tény ez...
Mindenkinek meg van a maga útja!
Te is hiszel valamiben.Ennyi ...
Azért mert nem értesz egyet valamivel az még másnak lehet igaz vagy jó vagy akár hasznos .Nem?
Tiszteljük mások vallását .Nem kell egyetérteni de tartsd tiszteletben.
Én még a mormonokat és jehova tanúit is tisztelem, de a szcientológia nem egy vallás. Még szektának se mondanám.
Egy sci-fi író alapította pénzszerző vállalat. Vannak, akiknek sikerült megszökniük belőle, és meséltek érdekes dolgokat...
Az a baj, hogy vannak akik a barátokköztben vagy a sztárvorszban is tényleg hisznek...
nemtudom ki vagy te, de szerinted te eldöntheted, hogy a szcientológia vallás-e vagy nem:D
és nem értelek...
ha eldöntötted, h ez egy nagy szar, átverés, hazugság, akkor miért kérdezed meg, ha úgyse érdekel a valódi válasz...
Neked megvan a véleményed, és ezt tisztába tartja mindenki, és te se tágítasz ettől, akkor mégis minek a vita, ha még csak meg se próbálsz érdeklődni....:)
Mi az, hogy meg se próbálok érdeklődni? Feltettem a kérdést: hogyan lehet hinni benne.
Kaptam értelmes választ? Nem.
Mert nincs?...
NE HITETLENKEDJ, MERT JÖN XENU AZ UFÓ ÉS ELVISZ! :D:D
srsly emberek... hogyan hihettek el ilyen f*szságokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!