Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan lehet komolyan hinni a...

Pro Patria kérdése:

Hogyan lehet komolyan hinni a szcientológiában?

Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 21:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hát ez nekem is nagy rejtély,de úgy látszik az emberi hülyeségnek nincs határa.
2010. szept. 14. 14:41
 12/21 A kérdező kommentje:

Most ide is írt néhány tagjuk, de nem ám elmondaná, miért ennyire fanatikusak, csak lehurrognak, hogy "te ezt nem értheted.." - hát akkor magyarázd el.

Mert én pl csak azt látom, amit itt a belinkelt south park epizódban is, hogy egy gonosz űrlény elrabolta a világ vezetőit, stb.

És a legviccesebb: a szcientológiai egyház nem azért perelte a south-osokat, mert "ez rágalmazás", hanem mert "kiadták egyházuk titkait"... Vagyis az a bajuk, hogy először alapos agymosást kell végezni az embereken, csak utána szabad tudniuk ezeket, különben rájönnek, hogy hülyeség... Sokat mondó tény ez...

2010. szept. 14. 16:40
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Mindenkinek meg van a maga útja!

Te is hiszel valamiben.Ennyi ...

2010. szept. 14. 23:50
 14/21 anonim ***** válasza:
33%

Azért mert nem értesz egyet valamivel az még másnak lehet igaz vagy jó vagy akár hasznos .Nem?

Tiszteljük mások vallását .Nem kell egyetérteni de tartsd tiszteletben.

2010. szept. 14. 23:52
 15/21 A kérdező kommentje:

Én még a mormonokat és jehova tanúit is tisztelem, de a szcientológia nem egy vallás. Még szektának se mondanám.

Egy sci-fi író alapította pénzszerző vállalat. Vannak, akiknek sikerült megszökniük belőle, és meséltek érdekes dolgokat...

Az a baj, hogy vannak akik a barátokköztben vagy a sztárvorszban is tényleg hisznek...

2010. szept. 15. 15:39
 16/21 anonim ***** válasza:
az első válaszadóval értek tökéletesen egyet.
2010. szept. 15. 19:11
 17/21 anonim ***** válasza:

nemtudom ki vagy te, de szerinted te eldöntheted, hogy a szcientológia vallás-e vagy nem:D

és nem értelek...

ha eldöntötted, h ez egy nagy szar, átverés, hazugság, akkor miért kérdezed meg, ha úgyse érdekel a valódi válasz...

Neked megvan a véleményed, és ezt tisztába tartja mindenki, és te se tágítasz ettől, akkor mégis minek a vita, ha még csak meg se próbálsz érdeklődni....:)

2010. szept. 16. 19:34
 18/21 A kérdező kommentje:

Mi az, hogy meg se próbálok érdeklődni? Feltettem a kérdést: hogyan lehet hinni benne.

Kaptam értelmes választ? Nem.

Mert nincs?...

2010. szept. 16. 21:52
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem is fogsz,mivel tudják,hogy rávilágítottál a lényegre,ezért nem fogják bevallani,hogy milyen hülyék.:-)
2010. szept. 18. 13:24
 20/21 anonim ***** válasza:

NE HITETLENKEDJ, MERT JÖN XENU AZ UFÓ ÉS ELVISZ! :D:D

srsly emberek... hogyan hihettek el ilyen f*szságokat?

2010. szept. 18. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!