Az impotenciám vajon Isten büntetése, mert sokat nyúltam magamhoz?
Figyelt kérdés
2022. márc. 20. 22:08
11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Tinikorom óta nem áll fel rendesen. Szóval 41 éves szűz vagyok.
2022. márc. 22. 22:03
12/20 anonim válasza:
11: Az se jobb, ha valakinek mindig áll és mindig "le kell dolgoznia".
13/20 anonim válasza:
11.
Az elmúlt évtizedekben nem gondoltál arra hogy felkeress egy dokit ezzel a problémával?
14/20 anonim válasza:
11 Különben jobb ha már nem is használod. A rejszi tök mindegy hogy van. Anélkül is meg tudsz lenni és lehet szent leszel, ha nem is gondolsz szexre többet. Olyan leszel mint Pál apostol.
15/20 anonim válasza:
Szerintem nem.
Orvoshoz nem akarsz elmenni? Hallottam ilyesmit (de nem tudom, ugyanaz-e). Nem tudott a ferfi kozosulni, egy kisebb mutet, es azota termeszetesen fogant gyerekeik vannak.
16/20 A kérdező kommentje:
Utolsó de gondolok, csak nem merek.
2022. márc. 24. 16:26
17/20 anonim válasza:
Miért nem mersz?
Sokan mentek már és általában vissza tértek.
18/20 A kérdező kommentje:
elég ciki lenne 41 évesen elmondani a sztorit.
2022. márc. 24. 18:27
19/20 anonim válasza:
Lehet, hogy ugy erzed, ez talan termeszetes is, de hidd el, egy urologus szakorvos ilyesmit naponta hall. Ez a foglalkozasa. Meg cifrabbakat is. Neki nem lesz ciki, biztos. Egy kozeli ismerosom fonover egy ferfi urologiai osztalyon.
Jobban jarsz, ha elmesz, mert ha segiteni lehet rajta, akkor meg eleg fiatal vagy es "ki tudod hasznalni az eredmenyt".
20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2022. márc. 25. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!