Mit a jelent az alábbi 2 zsoltár és hol vannak a Károli Bibliában?
Figyelt kérdés
Miserator et misericors Dominus, longanimus et multum misericors.
Miserator et misericors Dominus, patients et multum misericors.
A válaszokat előre is köszönöm.
2022. márc. 19. 17:18
1/4 anonim válasza:
Könyörülõ és irgalmas az Úr, késedelmes a haragra és nagy kegyelmû. Zsolt 103,18
Jóságos az Örökkévaló, és kegyelmes,türelme hosszan tart, szeretete hatalmas! Zsolt 145,8
A Google - t megint segítségül hívtam, én köszönöm...
Isten jó! 😍💞
2/4 Dongaben válasza:
Pedig érthető. Létezik olyan isten, aki 2000 éve mutatta meg hatalmát? (Állítólag.) Azóta számtalan vallás, egyház született, és egyiket sem zúzta szét kéneső, vagy vízözön...
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon Köszönöm 🙏😇
2022. márc. 19. 18:29
4/4 Dongaben válasza:
Kedves "Otto1998"!
Nem vagyok "kisköcsög", és azt írok ide válasznak, amit gondolok! Ez egy szabad oldal! Legfeljebb lepontoznak.
De, hogy privátban "leköcsögözöl" valakit a válaszáért, az a TE értelmi szintedet minősíti. Részemről itt a vége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!