Isten szerintetek azt akarja, hogy mondjam el mindenkinek miért kapnak rákot általában az emberek?
Jól van egyétek tovább, amit akartok ;))
De közben rájöttem, hogy miért venném fel a gyártók bűneit, akik mérgezik az embereket? Ha meg egyedül azt állítom márpedig mérgező, akkor úgy sem hisznek nekem, mert sok lúd disznót győz. Én megpróbáltam segíteni, látta ezt Isten, megnyugodtam. Nektek meg pá!
42
Miért, ha lenne bizonyítéka rá, hogy a kozépkorban henteseket végeztek ki a só miatt, az jelentene valamit?
Ez olyan, mintha ma valaki azt mondaná, hogy már 200 éve tudták az orvosok, hogy a lázas betegen eret kell vágni.
Máté 15, 12
Ekkor magához szólította az embereket, és ezt mondta nekik: „Figyeljetek rám, és értsétek meg: nem az teszi tisztátalanná az embert, ami a száján bemegy, hanem, ami a száján kijön.”
Evés dolgában pedig legyen Mindenkinek a hite szerint.
47.
Szerinted ez neki valami fétishe lehet?
Vagy őt fizetik ezekért a lényegében reklámokért?
47-48.😂🤣😅
Legyetek áldottak! 😇
48
szerintem nem, csak egy kicsit túlbuzgó
megtalálta ezt a feluletet, és most evangelizál
44 vagyok
(ez olyan, mint a legikozlekedes: "Air France 2143, London torony vagyok, fordulj 20 fokkal jobbra"
"London torony, 20 fokkal jobbra, Air France 2143")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!