Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten szerintetek azt akarja,...

Isten szerintetek azt akarja, hogy mondjam el mindenkinek miért kapnak rákot általában az emberek?

Figyelt kérdés
Mert ha elmondom, egyrészt idiótának néznek. Ha meg elhiszik, akkor meg nem kapok olyan árut a boltban, mert mindenki felvásárolja. Na ezért gondolkozom mit csináljak, de Isten mérges lehet erre?
2022. márc. 18. 21:26
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:

Jól van egyétek tovább, amit akartok ;))

De közben rájöttem, hogy miért venném fel a gyártók bűneit, akik mérgezik az embereket? Ha meg egyedül azt állítom márpedig mérgező, akkor úgy sem hisznek nekem, mert sok lúd disznót győz. Én megpróbáltam segíteni, látta ezt Isten, megnyugodtam. Nektek meg pá!

2022. márc. 21. 21:14
 42/53 anonim ***** válasza:
Szerintem jóval egészségesebben étkezem, mint az átlag, nem értem, miért terelsz. Azt állítottad, hogy a középkorban henteseket végeztek ki a só miatt? IGEN. Erre kértünk bizonyítékot, amire nyilván nincs, de legalább ismernéd be, hogy egy ordas nagy kamut firkáltál. Jah, hogy ehhez nincs gerinced... Hiteltelen, vitázni képtelen ember vagy, aki a nyílt hazugságtól sem riad vissza. Isten nevét ilyen mentalitással ne vedd a szádra!
2022. márc. 21. 21:17
 43/53 anonim ***** válasza:
100%
Képmutató, bűnös lélek vagy. Isten meg font büntetni.
2022. márc. 21. 21:21
 44/53 anonim ***** válasza:
100%

42

Miért, ha lenne bizonyítéka rá, hogy a kozépkorban henteseket végeztek ki a só miatt, az jelentene valamit?

Ez olyan, mintha ma valaki azt mondaná, hogy már 200 éve tudták az orvosok, hogy a lázas betegen eret kell vágni.

2022. márc. 21. 21:26
 45/53 anonim ***** válasza:
100%
44.: Nyilván nem, egyszerűen csak szeretem lebuktatni az ilyen vallás mögé bújt hazug csalókat. Tudományosan egyértelműen nem tud vitázni, viszont a hazugságával nem csak azt állította ki magáról, hogy nem túl okos, hanem azt is, hogy egy gerinctelen, hazug senkiházi a vallásos jóemberkedés álcája mögé bújva.
2022. márc. 21. 22:42
 46/53 anonim ***** válasza:
0%

Máté 15, 12

Ekkor magához szólította az embereket, és ezt mondta nekik: „Figyeljetek rám, és értsétek meg: nem az teszi tisztátalanná az embert, ami a száján bemegy, hanem, ami a száján kijön.”

Evés dolgában pedig legyen Mindenkinek a hite szerint.

[link]

2022. márc. 22. 06:04
 47/53 anonim ***** válasza:
46: Nah, Zsizell újra akcióban...
2022. márc. 22. 08:38
 48/53 anonim ***** válasza:

47.

Szerinted ez neki valami fétishe lehet?

Vagy őt fizetik ezekért a lényegében reklámokért?

2022. márc. 22. 08:45
 49/53 anonim ***** válasza:

47-48.😂🤣😅

Legyetek áldottak! 😇

2022. márc. 22. 08:51
 50/53 anonim ***** válasza:

48

szerintem nem, csak egy kicsit túlbuzgó

megtalálta ezt a feluletet, és most evangelizál

44 vagyok

(ez olyan, mint a legikozlekedes: "Air France 2143, London torony vagyok, fordulj 20 fokkal jobbra"

"London torony, 20 fokkal jobbra, Air France 2143")

2022. márc. 22. 09:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!