Isten szerintetek azt akarja, hogy mondjam el mindenkinek miért kapnak rákot általában az emberek?
Te nem az az E valahányas meg fluoros válaszoló vagy?
Ha jól emlékszem azt mondtad hogy fulladtál aztán a dokid mondta hogy ezek károsak.
De ha ez így volt akkor a dokidnak ezt alapoznia kellett valamire. Általában kutatásra. A kutatás eredményeit meg belehetne linkelni és akkor egyből nem néznének annyira ostobának.
A fulladásos rész is valószínűleg valamilyen érzékenységedből fakadt. De ez nem jelenti hogy mindenkire ilyen hatással van.
Szerintem a kutya sem kíváncsi arra, hogyan kaphat rákbetegséget.
Isten inkább azt mondja meg, mitől marad egészséges.
A válasz egyszerű: Elmondom én.
Isten megújuló, regenerálódó testet adott nekünk. Méregtelenítő testet, ami amúgy általában egészen jól működik. Példáúl van aki egészen sok évtizedet át tud dohányozni vagy annyi alkoholt meginni élete során, ami lehetetlenség anélkűl, hogy az embernek bármi baja lenne. Kivéve, ha elhisszük, hogy bajunk lesz tőle. Ez a fordított placebó hatás.
Azt nyomatják, hogy ép testben ép lélek, hogy a sportból és sportezközök forgalmazásából élők megéljenek. De ez nem így van.
A lelked épsége fontosabb. Az elméd épsége fontosabb. Ha az elméd úgy tudja, hogy a tested hibátlanúl működik, akkor a tested hibátlanúl is fog működni, de ha azt sulykolják beléd, hogy minden rákot okoz, akkol előbb utóbb az elméd bedől ennek és rákosodni fog a tested.
Isten úgy alkotott meg mindent, hogy az működjön és a társadalom hatásaira előre készűlve gyógymódot biztosított minden nyavajára. Ott van példáúl a 150 forintos szegfűszeg. Napi pár szem elrágcsálásával megvalósítható a teljes méregtelenítés és kiváltható a fogkrémek használata. Csak erről senki sem beszél, ezt senki sem kutatja, pedig pár száz éve még halálbüntetés járt annak, aki akár csak egy szemet is megpróbált kicsempészni az őshazájából.
Szóval igen, a válasz szegfűszeg.
Őrőlve, egészében, isten adta csodaszer. Ráadásul erősíti a hitedet is, aminek hála közelebb kerülhetsz Istenhez is. Nem öregszel tőle, egy év rágcsálás után az ősz hajszállaid is elkezdenek eltűnni. A másik ilyen csodaszer pedig a gyömbér.
Sosem kutatták ezeket kellő precizitással és főleg nem publikálhatták ezeket az információkat, mivel az jelentős társadalmi átrendeződést eredményezne, ami a jelenlegi világvezetésnek nem hiányzik.
Ennyi a történet.
És tegnap hallottam a TV híradóban, hogy mivel megemelkedik drasztikusan a hús ára, ezért a feldolgozók a pác só (nitrit, nitrát) tartalmát meg kell emeljék, mert tartósítani kell még jobban mint eddig. Na, erre van még szükségük az embereknek. Isten óvjon meg minket ilyen élelmektől.
Azért nem mondtam el mindenkinek ezt, mert kialakítottam már, hogy honnan szerzem be ezeket az élelmiszereket és ha elmondom mindenkinek, akkor ezeket elkapkodják előlem a többiek és nem jut nekem áru, akkor éhen halok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!