Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hívők, mi a véleményetek az...

Hívők, mi a véleményetek az ENSZ béke és biztonság őrizője szoborról?

Figyelt kérdés

[link]

Decemberben avatták fel. Világszerte és itthon is egyre többet hangoiztatják hogy "béke és biztonság".

1 Thessz 5

2022. márc. 18. 19:29
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
22%

Ézsaiás 5:20 Jaj azoknak, akik rossznak mondják a jót, és jónak a rosszat, akik fölcserélik a sötétséget a világossággal, és a világosságot a sötétséggel, akik fölcserélik a keserűt az édessel, és az édest a keserűvel!

Máté 7:22,23.

22 Sokan mondják majd nekem azon a napon: »Uram, Uram,z hát nem a te nevedben prófétáltunk, űztünk ki démonokat és tettünk sok csodát?« 23 De én akkor ezt mondom nekik: »Semmi közöm hozzátok! Távozzatok tőlem, ti törvényszegők!«

2022. márc. 20. 16:38
 22/22 anonim ***** válasza:
Igen, én is ezt mondom, jaj az ördögtorony alkotójának, a véneinek és követőinek is.
2022. márc. 20. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!