Mi a véleményed a kórházi biztonsági őrökről?
Betegként szinte semmi. Legfeljebb megkérdeztem, hogy merre van a nem tudom milyen szakrendelés vagy a mosdó, ők meg mondták, hogy "arra". Eü. dolgozóként meg mondjuk kulcsot kértem el tőlük vagy ilyesmi, semmi érdekes.
Egyébként el se tudom képzelni azt a helyzetet, hogy egy szerencsétlen kórházi portással min lehet összeveszni. Mondjuk elég sok az idióta ember.
Sokkal komolyabban kellene szűrni ott az embereket a munkáltatónak. Sajnos sok az agresszív rosszindulatú biztonsági őr, hiszen nem kell hozzá sok iskola, elég ha nagydarab (persze tisztelet a kivételnek).
Az emberek nem jókedvükből látogatják a kórházat, előfordúlhat több olyan beteg/hozzátartozó is aki az erős lelki trauma miatt nincs túl beszámítható állapotban ezért velük türelmesebben empatikusan kellene bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!