A tisztátalan nők mit kapnak az ítéletkor?
Ezt nem jelentheted így ki, hiszen nincs bizonyítva az, hogy a lélek milyen formában létezik. Amit a keresztény vallás meg az ezoteria mondd, csak bizonyítatlan találgatások. Simán lehet, hogy "odaát" egyesek kapnak valami hasonlót a fizikai testhez.
A zsidó mítosz szerint az angyalok teherbe tudták ejteni a nőket. Ami ellentmond a kereszténységnek, bizony azok is képesek szexuális kapcsolatra, még földi halandókkal is.
Annyira gáz, amikor ostobának tetteted magad, mert azt hiszed, hogy okos vagy és így akarsz másokon fogást találni, gúnyolódni, miközben valóban ostoba vagy.
A lélek szellem. A szellem nem fizikai test, nem tudom, hogy érted e ezeket a szavakat... A pénisz, a vagina, a vágy mind fizikai test alapú. Vagy pedig mondd azt, hogy sose figyeltél biológia órán és akkor nem koptatom az ujjaimat. Mondjuk amúgy is feleslegesnek tartom, mert az ilyet, mint te, aki nem tud gondolkodni és azt hiszi, hogy a szex az élet és a lényeg, azt semmire sem becsülöm, szerintem tök értéktelen vagy és kár, hogy élsz.
Itt is van, amiről beszéltem:
"És amikor az angyalok, az egek fiai látták őket, kívánkoztak utánuk, és így beszéltek egymás között: „Menjünk és válasszunk feleségeket magunknak az emberek lányai közül, és legyenek gyermekeink tőlük.” (Énok 6,2)
Forrás itt: [link]
Erre egyébként a Bibliában is van utalás.
Na, ha az angyalok tudnak gyereket csinálni, akkor a lélek miért ne tudna a másviágon szexelmi?
Mert a kereszténység azt mondja, hogy nem? Gyenge érv.
16.
Mutassál légyszíves egy lelket.
A léte sem bizonyított te pedig úgy teszel mintha biztosan tudnád hogy milyen is egy lélek.
Majd ha tudsz mutatni BIZONYÍTÉKOT bármire is akkor majd indokolt lesz a fellengzős stílusod.
Egzakt módon teszel bizonyítatlan kijelentéseket. Valahol értelek téged, hiszen te vallásos vagy, így neked elég a hit.
De ugye nem bánod, ha én agnosztikusként bizonyítékot kérek arra, hogy tényleg úgy van-e, hogy a te lélekfelfogásod érvényesül a Túlvilágon?
A zsidó mítosz szerint az angyalok is tudnak szexelni, akkor miért kellene azt gondolnom, hogy a lélek nem tud?
20.
Tehát nincs semmilyen bizonyítékod csak feltételezésekre alapozva mondod biztosra hogy a másik téved.
Majd gyere vissza ha lesz bizonyítékod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!