Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha az önkielégités tisztátalan...

Ha az önkielégités tisztátalan dolog akkor ezzel mivan?

Figyelt kérdés
A természetadta magömléssel? Lehetnek nedves álmok is ami után felébred a férfi akkor elég tisztáltalan lehet ott alul.Vagy Hivő férfiaknál nincs ilyen?
2021. nov. 4. 12:46
 1/9 anonim ***** válasza:
51%

"A természetadta magömléssel? Lehetnek nedves álmok is ami után felébred a férfi akkor elég tisztáltalan lehet ott alul.Vagy Hivő férfiaknál nincs ilyen?"

Te hány éves vagy? 12?

2021. nov. 4. 12:51
 2/9 KZitus ***** válasza:
0%

Szia

Óriási a különbség! Az egyik tudatos, szándékos, a másikat akkor veszed észre, amikor "tudatára" ébredsz. Az alapelv ez:„ha szándékosan vétkezünk, az igazság megismerésére való eljutás után, akkor többé nincs bűnökért való áldozat” Zsidók 10:26.

Te már többször kiírtál hasonló kérdést.

Az önkielégítés (maszturbáció) szellemileg káros szokás, és olyan szemléletet táplál, amely elősegíti az énközpontú magatartást, és megfertőzi a gondolkodást. Ezenkívül az önkielégítést űző személy szemében mások csupán a szexuális vágyainak kielégítését szolgáló eszközzé válhatnak. A szex elkülönül a szerelemtől, és már csak egy reflexszé válik, amely pillanatnyi élvezetet szerez, és levezeti a szexuális feszültséget. Ám ez az enyhülés csupán átmeneti. A valóságban az önkielégítés nem öli meg az ember testtagjait ’a paráznaság, a tisztátalanság és a helytelen nemi vágyakozás dolgában’, hanem felgerjeszti ezeket Kolosszé 3:5.

Pál apostol ezt írta: „szeretteim, tisztítsuk meg magunkat a test és a szellem minden szennyétől, tökéletessé téve a szentséget Isten félelmében” 2Korintusz 7:1

Persze aki ezt végzi, nem tudja elfogadni Isten nézetét a tettével kapcsolatban. :-(

2021. nov. 4. 13:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem, nekem pl. akkor van magömlésem éjszaka, amikor álmomban egész éjszaka nőt kefélek és orálisan órákig kényeztet. Ekkor mi van? A nőt soha nem láttam és irtó csinos, nagy mellekkel.
2021. nov. 4. 14:16
 4/9 anonim ***** válasza:
24%
Nekem kb 13 éves koromban volt éjszakai magömlésem, vagyis arra ébredtem hogy valami nagyon jó érzés jár át, és közben olyan volt, mintha bepisiltem volna. Nem gondoltam semmi olyanra, csak hason feküdtem, és úgy magától indult meg az egész. Azt se tudtam még akkor, hogy az micsoda.
2021. nov. 4. 14:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja mer van az a mendemonda, hogy ha a férfi önmegtartóztat akkor automatikusan spontán ürit éjjel. Kinek hogy. Ha engem nézünk akkor nekem ez urbanlegend,de a Biblia az ószövetségi törvényben már ezt is tisztátalanságnak nevezi.
2021. nov. 4. 15:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Az Ószövetség szerint annak az embernek meg kell mosdania és a következő estén tisztának számít.
2021. nov. 4. 17:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Akkor vehetjük az önkielégítős emberre is ezt:

"Az Ószövetség szerint annak az embernek meg kell mosdania és a következő estén tisztának számít."

2021. nov. 8. 10:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Elviekben lehet, ha csak az Ószövetséget nézzük, bár konkrétan a Biblia sehol nem említi a maszturbálást, ezért elég ködös a téma. Lehet azért, mert annyira természetes volt, vagy pont az ellenkezője, az emberek vagy nem ismerték vagy annyira megvetendőnek számított. Tisztátalannak számított ugyanígy valaki, ha lefeküdt a feleségével. Voltak olyan tisztasági törvények is az Ószövetségben, amiket csak akkor szabadott megszegni, ha az ember tudatlanul tette.

Az Újszövetségnél lehet más a helyzet, lehet alapból másfajta tisztátalanságra utal. De az is lehet, hogy homoszexualitásra utal, hiszen az egyik helyen ezt nevezi tisztátalan indulatnak. Tisztátalanság mellett említ bujaságot is.

2021. nov. 8. 17:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyébként a haverom volt buja, egy nap képes volt 12-szer maszturbálni, az idióta.
2021. nov. 8. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!