Nagyböjt idején te miről mondasz le?
#3 füvet is meg lehet enni? amugy jó neked. nekem maradt az undorito disznohus
Ézsaiás próféta könyve 65. fejezet
Sírkamrákban üldögélnek, kriptákban töltik az éjszakát, disznóhúst esznek, és undorító moslék van az edényükben.
De megfizetek nekik, ahogy megérdemlik! 7Ezt mondja az ÚR: A ti bűneitekért, de egyben őseitek bűneiért is, akik a hegyeken tömjéneztek, és a halmokon gyaláztak engem, régi tetteik büntetését mérem ki rájuk.
Semmiről.
Én kb úgy élek, mint aki nagybőjtben él.
3 nem ez a lényege hanem hogy kevesebbet kell enni! Több mint valószínű hogy vegaként is szükséged van ugyan arra a kalória mennyiségre amit meg csak huvelyesekkel tudsz elérni !
Én pl hiába vagyok mindenevő azaz egészségesen táplálkozó az étvágyam már évek óta nagyon kicsi! Srackent alig eszek szinte csak falatokat… van hogy egésznap kb 2 szendvics adagnyit (nem pont szendvics csak kb annyit)
Idén már úgysem jutok olyan ételekhez, amiket általában szerettem jóízűen elfogyasztani - nekem ez a böjt.
Egyáltalán nem baj, ha az ember elfelejti a pótcselekvéseit. Sosem késő az aszkéta életmód elkezdése - akár EGYETEMES értelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!