Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit kellene tennem ??

Mit kellene tennem ??

Figyelt kérdés
Lelkész szerint mivel nem tér meg a családom, kikkel tagadom mert az ördögtől valóak. Na én ilyet nem tudok tenni... meg minden olyan emberrel aki nem hívő még köszönni se szabad nekik mert támad belőlük az ördög
2022. márc. 8. 06:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#9 Amúgy igen Jézus de ő neki természetfeletti hatalma volt mi meg sima emberek vagyunk ha csak nincs valami okkult spiritiszta hatalmunk akkor nem vagyunk több egy embernél
2022. márc. 8. 16:24
 12/18 anonim ***** válasza:
@11, aki Jézusé, az szent. Aki nem Jézusé az bűnös. Ez azért nagy különbség
2022. márc. 8. 16:31
 13/18 anonim ***** válasza:
#12 Igen de a Szent emberek pont azért szentek mert nem eszik azt a moslékot amit a világ: világi zenék, xxx, filmek, tv, rádio, politika, stb stb
2022. márc. 8. 16:34
 14/18 anonim ***** válasza:
#12 különválasztott edények azok akik Szentek, és aki Jézusban van az ellen nincs kárhoztatása az ördögnek
2022. márc. 8. 16:35
 15/18 anonim ***** válasza:

A Szövetség jele: a körülmetélés

17 Amikor Abrám 99 éves lett, az Örökkévaló ismét megjelent neki, és megszólította:

„Én a Mindenható Isten[a] vagyok,

te pedig élj a jelenlétemben,

és senki ne vádolhasson téged!

2

Szövetséget kötök veled,

és nagyon megsokasítom utódaidat.”

3 Akkor Abrám a földre borult Isten előtt, aki így folytatta: 4 „Lásd, ez az én részem a szövetségből: Sok nép atyjává teszlek. 5 A neved sem Abrám[b] lesz, hanem Ábrahám[c], mert sok nép atyjává tettelek. 6 Nagyon megsokasítalak, nemzeteket támasztok belőled, és királyok származnak tőled. 7 Szövetséget kötök veled, és nemzedékről-nemzedékre utódaiddal is: örök szövetséget, hogy Istened leszek, és nekik is Istenükké leszek. 8 Kánaán földjét pedig, amelyen most jövevény vagy, neked és utódaidnak adom örök birtokul, és Istenükké leszek.”

9 Azután ezt mondta Isten Ábrahámnak: „A te részed a szövetség szerint: tartsd meg szövetségemet, és utódaid is őrizzék meg, nemzedékről-nemzedékre! 10 Ez az én szövetségem, amelyet veled és utódaiddal kötöttem, s amelyet meg kell tartanotok: minden fiút és férfit metéljetek körül! 11 Ez legyen a jele szövetségemnek, melyet veled kötöttem, hogy körülmetélitek a férfi testének előbőrét! 12 Az újszülött fiúknál ezt nyolcnapos korukban végezzétek el, nemzedékről-nemzedékre! Minden fiúgyermekre vonatkozik ez, akár a családod tagja, akár nem — még a pénzen vett rabszolgára is. 13 Igen, körül kell metélnetek minden fiúgyermeket, akár a saját fiad, akár a rabszolgád gyermeke. Hordozzátok örök szövetségem jelét a testeteken!

14 Aki pedig közöttetek férfi létére nincs körülmetélve, az megtörte szövetségemet, ezért ki fogják irtani népe közül.

2022. márc. 8. 16:36
 16/18 anonim ***** válasza:

"A Szövetség jele: a körülmetélés"

A zsidókkal. De velünk nem.

Róma

4,9 Ez a boldogság tehát a zsidónak, vagy a pogánynak is tulajdoníttatik- é? Mert azt mondjuk, hogy Ábrahámnak a hit tulajdoníttaték igazságul.

4,10 Miképen tulajdoníttaték tehát? Körülmetélt vagy körülmetéletlen állapotában? Nem körülmetélt, hanem körülmetéletlen állapotában.

4,11 És a körülmetélkedés jegyét körülmetéletlenségében tanusított hite igazságának pecsétjéül nyerte: hogy atyja [1 Móz. 17,10.11.] legyen mindazoknak, a kik körülmetéletlen létökre [Gal. 3,7.] hisznek, hogy azoknak is tulajdoníttassék az igazság;

4,12 És hogy atyja legyen a körülmetélteknek is, azoknak, a kik nemcsak körülmetélkednek, hanem követik is a mi atyánknak Ábrahámnak körülmetéletlenségében tanusított hitének nyomdokait.

2022. márc. 8. 17:09
 17/18 anonim ***** válasza:
#16 lehet zsidó vér is folyik bennem , nem ismerem az őseimet annyira de nagy az orrom kampós meg ludtalpam van szoval lehet zsido vagyok
2022. márc. 8. 17:14
 18/18 anonim ***** válasza:

2-es vagyok

ne a privátokban legyen nagy a szád, legyél itt is bátor, te kamu-gyerek

2022. márc. 8. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!